Το redmi 3 της γυναίκας μου αρνείται να συμμορφωθεί:
έκανα πλήρη εγκατάσταση αλλά δεν εγκατέστησε το twrp και είχε και διάφορα κινέζικα.
Διέγραψα dalvik και cache, ξανά το ίδιο.
Επίσης κάνει κι άλλο ένα ωραίο: ο ήχος του ξυπνητηριού είναι πολύ δυνατός και όσο κι αν κατεβάζω τη μπάρα, πέφτει ελάχιστα.
Είναι με την τελευταία dev.
Καμιά ιδέα κανείς;
@elix έχεις ξεκλειδώσει το τηλέφωνο; Ποια rom έκανες εγκατάσταση;
@elix
μπες σε λειτουργία recovery - wipe cache, dalvik & data (θα διαγράψει τα παντα) και μόλις τελειώσει reboot. Βάλε την rom μπες σε recovery - instail την rom. Μόνο έτσι θα φύγουν τα κινέζικα και εννοείται σεταρισμα το κινητό από την αρχή.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ flouwin though. Χίλια συγνώμη αλλά επειδή είμαι κάτοχος του redmi note 3 pro και το ξεκλείδωμα το έκανα με dev εδώ στο redmi παίζει και νε την stable?
@ flouwin though. Χίλια συγνώμη αλλά επειδή είμαι κάτοχος του redmi note 3 pro και το ξεκλείδωμα το έκανα με dev εδώ στο redmi παίζει και νε την stable?
Δε μπορώ να το πω, απλα καπου το ειδα. Αλλά λεω οτι αν δεν εχεις αλλη επιλογη, μπορεις να βαλεις το redmi 3pro και να δοκιμασεις, δε χανεις τιποτα.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
To Redmi 3 Pro, το παρέλαβα από Vickmall με την official αγγλοκινέζικη.
Του πέρασα με τον ενσωματωμένο Miui updater αυτήν την developer China: MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
και το ξεκλείδωσα. Μετά του πέρασα stable ελληνική.
Οι ρομ και για το απλό και για το pro λογικά θα είναι οι ίδιες από εδώ και πέρα.
Απλά στο Pro θα δουλεύει και το fingerprint.
@dtsilog εννοείται ξεκλειδωμένο και σύμφωνα με τον οδηγό πέρασα πρώτα την 6.4.21 dev και προχτές την 6.5.5
@spideman3 έκανα εκκαθάριση κι έφυγαν τα κινέζικα αλλά μετά εμφανίστηκαν τα προβλήματα με τον ήχο και την μη εγκατάσταση του twrp - κάθε φορά μπαίνω με τερματικό
τώρα θα κάνω άλλη μια καθαρή εγκατάσταση ελπίζοντας ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα (η γυναίκα είναι έτοιμη να μου το φέρει στο κεφάλι που της το σβήνω κάθε τρεις και λίγο)
@elix αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση μπορείς να βάλεις και την τελευταία stable ελληνική 7.2.7. Πρόσεξε μόνο επειδή στην καθαρη διαγράφεται και το System, μετά το wipe να κάνεις επανεκκίνηση πάλι μέσα στο twrp και μετά install την ελληνική rom (για να αποφύγεις error - με κόκκινα γράμματα - κατά τη διάρκεια εγκατάστασης).
Φίλοι, τζίφος..
Έκανα πλήρη επαναφορά, φλάσαρα την 6.5.5, μπήκα με αγγλικά, έκανα τις ρυθμίσεις κλπ κλπ
--> twrp δε μπαίνει με καμία κυβέρνηση (ανοίγει το κλασσικό κινέζικο recovery που είχε από την αρχική ανεπίσημη multilanguage), ο ήχος του ξυπνητηριού πάλι στο τέρμα και η μπάρα λες και δεν κάνει τίποτα.
To Redmi 3 Pro, το παρέλαβα από Vickmall με την official αγγλοκινέζικη.
Του πέρασα με τον ενσωματωμένο Miui updater αυτήν την developer China: MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
και το ξεκλείδωσα. Μετά του πέρασα stable ελληνική.
Οι ρομ και για το απλό και για το pro λογικά θα είναι οι ίδιες από εδώ και πέρα.
Απλά στο Pro θα δουλεύει και το fingerprint.
εγω παρηγγειλα και περιμενω το απλο με αγγλοκινεζικη. φλασαρες τη ρομ το ξεκλειδωσες και μετα περασες τη ελληνικη συμφωνα με τον οδηγο της πρωτης σελιδας; με adb? η απλα περασες twrp και ,μετα τη ρομ;
--> twrp δε μπαίνει με καμία κυβέρνηση (ανοίγει το κλασσικό κινέζικο recovery που είχε από την αρχική ανεπίσημη multilanguage), ο ήχος του ξυπνητηριού πάλι στο τέρμα και η μπάρα λες και δεν κάνει τίποτα.
Όταν ακολούθησες τον παρόντα οδηγό δε σου φόρτωσε το twrp έστω και προσωρινά;