Δεν ξεκλείδωσα δυστυχώς το bootloader. Ακολούθησα τη διαδικασία απο κει και κάτω γτ εβλεπα ότι τα βήματα προχωράνε κανονικά (έχω επίσης το Mi4i και δεν ήξερα τι παίζει με το κλείδωμα του bootloader στις καινούριες συσκευές δυστυχώς).
Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα:
Ακολούθησα κανονικά τον οδηγό "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)"
με TWRP Recovery => twrp_redmi3.img και πέρασα την τελευταία developer ρομ => xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_GTV-6.5.5.zip.
Με το που τελείωσε η εγκατάσταση της ρομ έκανα wipe data and dalvik cache και μετά πάτησα reboot device.
Μετά από ολα αυτά το κινητό δεν ξανάνοιξε ποτε!
Αν πατησω το power button μετα από λίγο αναβοσβήνει 2 φορες η οθόνη δείχνοντας στιγμιαία το ΜΙ και μετά τίποτα.
Με Volume Up και power δε μπαίνει στο TWRP Recovery
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι Volume Down και power και μπαίνει στο fastboot loader.
Εκεί αν πάω να φλασαρω οτιδήποτε μου βγάζει το παρακάτω -> FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)
Καμία βοήθεια? Το κινητό πλέον δεν ανοίγει
Φίλε μου αφού μπαίνεις σε fastboot με το adp έμπα στο twrp και κάνει factory reset μήπως και γυρίσεις στην αρχική rom
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Στο Redmi 3 μιας φίλης μου έχει εγκατεστημένη την κινέζικη σταθερή rom και θέλει να την αντικαταστήσει με την ελληνική σταθερή rom. Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι κατάλληλος για αυτή την περίπτωση; Αναρωτιόμαστε γιατί στην αρχή του οδηγού λέει "ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πρέπει να έχετε Developer ROM για να δουλέψει". Εννοεί πριν αρχίσει η διαδικασία της αντικατάστασης το κινητό πρέπει να έχει εγκατεστημένη developer rom; Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.
Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα:
Ακολούθησα κανονικά τον οδηγό "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)"
με TWRP Recovery => twrp_redmi3.img και πέρασα την τελευταία developer ρομ => xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_GTV-6.5.5.zip.
Με το που τελείωσε η εγκατάσταση της ρομ έκανα wipe data and dalvik cache και μετά πάτησα reboot device.
Μετά από ολα αυτά το κινητό δεν ξανάνοιξε ποτε!
Αν πατησω το power button μετα από λίγο αναβοσβήνει 2 φορες η οθόνη δείχνοντας στιγμιαία το ΜΙ και μετά τίποτα.
Με Volume Up και power δε μπαίνει στο TWRP Recovery
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι Volume Down και power και μπαίνει στο fastboot loader.
Εκεί αν πάω να φλασαρω οτιδήποτε μου βγάζει το παρακάτω -> FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)
Καμία βοήθεια? Το κινητό πλέον δεν ανοίγει
Φίλε μου αφού μπαίνεις σε fastboot με το adp έμπα στο twrp και κάνει factory reset μήπως και γυρίσεις στην αρχική rom
Μπορεις να μου πεις τις εντολές για να το κάνω αυτό στο cmd γτ δε νομίζω να το κατέχω? Σε ευχαριστώ!
Δυστυχως φίλε μου είμαι εκτός και με το κινητό δεν μπορώ να γράφω και πολλά. Πήγαινε στην σελίδα 1 και κοίτα τον οδηγό εκεί που λέει για το adp.Ακολούθα τα βήματα μέχρι να μπεις twrp.Μόλις μπεις κάνε factory reset.Σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να ξεκινήσεις χωρίς να έχεις διάβασει 3 και 4 φορές τους οδηγούς. Εύχομαι να βρεις λύση σύντομα
Παιδια εχω ΜIUI 7.2 Stable 7.2.7.0(LHPCNDB)
και εχω και TWRP,
μπορω να κανω install την ελληνικη GTV μεσω TWRP ενω φοραω stable ή πρεπει ντε και καλα να ειναι Dev oπως λεει ο οδηγος?