έκει ακριβώς κοιτάω .Απλά αυτή η developer κάνει για το redmi 3 pro ή είναι μόνο για το απλό?? Δεν μπορώ να βρω πολλά για το pro μονο για το απλό βρίσκω
Οι δύο συσκευές είναι πανομοιότυπες σαν specs (εκτός του fingerprint sensor) οπότε δεν βλέπω να βγαίνει άλλη για το Pro. Λογικά η ίδια rom κάνει και για τις δύο συσκευές.
Εχω στην κατοχη μου και ενα redmi 3.0 (το σεταρω για ενα φιλο).
Αφου το εχω ξεκλειδωσει και εχω κανει οσα αναγραφονται στο πρωτο post,περασα την Stable 7.2.7.0 μεσω του TWRP, χωρις να κανω καποιο wipe (δεν ηξερα τι να κανω wipe, και πως), τωρα ολα καλα, εκτος του οτι οταν μπαινω στο τηλεφωνο, στις επαφες και το ημερολογιο με πεταει απ την εκαστοτε εφαρμογη.( παταω, ανοιγει και αμεσως κλεινει).
Λετε να φταιει που δεν εγινε wipe (αν ναι πειτε μου παρακαλω πως ακριβως να το κανω αυτο), η μήπως κατι αλλο?
Μπράβο στον οδηγό σήμερα κατάφερα και πέρασα την GTV Stable στο RM3 (Ξεκινήσαμε στις 18.40 τελειώσαμε 22.00 έπρεπε να περάσω την official dev για το unlock) για έναν φίλο μου.
Μπαίνεις twrp, wipe, και τικάρεις wipe dalvik art cache και wipe cache τίποτα άλλο, και κάνεις swipe to wipe.
Ευχαριστω πολυ γθα την απαντηση..
Το εκανα, για μια στιγμη οι επαφες δουλεψαν, μετα με το που επελεξα τηλεφωνο η συσκευη επανεκκινησε, οταν ξανανοιξε δεν μπορουσα να μπω παλι σε καμια απο τις 3 εφαρμογες (τηλεφωνο, επαφες, ημερολογιο).
Καμια ιδεα?
Καλημέρα παιδιά ζήτησα χθες από vickmall να μου στείλουν το redmi3 pro με official developer και μου είπε ok για αυτήν που κυκλοφορεί και για το απλό .Σήμερα μου ήρθε e-mail και μου λέει ότι αυτή η ρομ δεν μπαίνει στο pro και τελικά είναι μόνο για το redmi 3 το απλό και αν θέλω official υπάρχει μόνο η stable .Επειδή θέλω να το ξεκλειδώσω για μελλοντικό πέρασμα ελληνικής ρομ τι προτείνεται???Υπόψιν το θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή με ελληνικά .Θα βρεθεί λύση πιστεύεται ή να πάω απευθείας σε moulty??
Αν πας σε multi υπάρχει μεγάλη περίπτωση ν αντιμετωπίσεις προβλήματα με την συσκευή σου.
Προσωπικά θα το έπερνα με official stable και θα έκανα υπομονή μέχρι να βγει η developer για να ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική όταν βγει κι αυτή φυσικά.
Αλλά ας απαντήσει και κάποιος που έχει το Redmi 3 pro τι έχει κάνει....