1.309 Ιουν 27th 2017, 7:52pm Ο/H Eirini chli έγραψε: Καλησπέρα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την αναβάθμιση της ROM γιατί δεν έχω ιδέα; Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε ποια ROM έχεις τώρα; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
1.310 Ιουν 27th 2017, 7:52pm Και επίσης το MI suite Δεν λειτουργεί. Μου λέει ότι πρέπει να αναβαθμίσω το κινητό μου πρώτα
1.311 Ιουν 27th 2017, 7:53pm Δεν λειτουργεί με κινητά που έχουν Android 6.0, δυστυχώς! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
1.313 Ιουν 27th 2017, 8:17pm Πέρασέ την στο PC και μίκρυνέ την με κάποιο πρόγραμμα επεγεργασίας π.χ. Ζωγραφική. Μετά ανέβασέ την εδώ με το κουμπί "Συνημμένα" Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
1.315 Ιουν 27th 2017, 8:25pm ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->miui version Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
1.317 Ιουν 27th 2017, 8:35pm Έχεις το Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition (kate) Αυτή που έχεις είναι η πιο πρόσφατη Global Stable. Δεν έχει βγει νεότερη! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
1.319 Ιουν 27th 2017, 8:50pm Καλά μόνο αυτό ήθελες @Eirini chli? καμιά άλλη απορία τώρα που όλοι οι σοφοί είναι μέσα. Do not be afraid
1.320 Ιουλ 7th 2017, 7:32pm που μπορω να δω ποιες εφαρμογες συστηματος μπορουν να απεγκατασταθουν χωρις προβλημα? ειμαι με την τελευταια 7.6.29 σε redmi note 4x(snapdragon).ευχαριστω.