Παραδηγμα αν βάλω το miui 9 από εδώ το κατεβάσω δλδ. Όχι να μου το βγάλει το κινητό σαν update απο μόνο του.
Ερώτηση noob πως κάνουμε παράθεση σε μήνυμα εδώ στο φόρουμ ???
Γεια σας παιδια, σαν νεος κατοχος (για την ακριβεια περιμενω το νεο μου redmi note 4x 32gb snapdragon απο μερα σε μερα) και αρκετα ασχετος με ολες αυτες τις τροποποιησεις-αναβαθμισεις που θα διαβαζω στο φορουμ εχω πολλες αποριες...απο εκει που παραγκειλα την συσκευη ελεγε εχει ελληνικο μενου..με την rom τι παιζει ?αν ειναι official απο οτι καταλαβα ολα οκ...αν δεν ειναι θελει αλλαγη οπωσδηποτε? αν μεινει unofficial υστερει καπου το τηλεφωνο...? ρωταω πριν το παρω στα χερια μου για να ειμαι προετιμασμενος για οτι χρειαζεται να φτιαξω..
Γεια σου φίλε, ναι αν έχει official rom και δεν θες ν'ασχοληθείς παραπάνω το αφήνεις όπως είναι.....αν πάλι έχει μαϊμού rom ναι θα πρέπει ν'ασχοληθείς παραπάνω γιατί μπορεί να επειρεάζεται η σωστή λειτουργία του κινητού ή ακόμα και να σου έχουν εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό....
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε καλές custom roms αλλά σε μαϊμού που βάζουν κάποια καταστήματα που πλέον βέβαια το φαινόμενο έχει μειωθεί οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά καλού κακού όταν το πάρεις στα χέρια σου ανέβασε εδώ μια φώτο από "Σχετικά με το τηλέφωνο" για να σου πούμε σίγουρα
Σε ευχαριστω πολυ που μπαινεις στο κοπο να μου λυσεις αποριες...απο εδω εκανα την παραγκλεια μου..
XIAOMI Redmi Note 4X Dual, Octa-core 2.0 GHz, 5.5 Inch 32GB Μαύρο ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
σε περιτωση που πρεπει να κανω αλλαγες οτι χρειαζομαι σε οδηγιες με ελληνικα ή αρχεια για κατεβασμα υπαρχουν στο φορουμ η πρεπει να ψαξω και αλλου?
Οταν λες εδώ εννοείς Ελλάδα να φανταστώ?
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...
Αν πάντως έχεις ή κάποια στιγμή θες ν'αλλάξεις rom στο κινητό σου εδώ στο φόρουμ βρίσκονται όλοι οι οδηγοί που θα σου λύσουν τα χέρια
στο εδω εννουσα φιλε το λινκ με το μαγαζι αλλα δν το εμφανισε για καποιο λογο..hedy ειναι το καταστημα λεει απο βουλγαρια τα στελνουν...
εδω μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ απο το φορουμ να τα βρω αν τα χρειαστω..
Κάτσε βρε χαλάρωσε, περίμενε με το καλό να σου έρθει και δείξε μας φώτο από ρυθμίσεις==> Σχετικά με το τηλέφωνο. Έτσι θα δούμε τι rom έχει το κινητό και σου λέμε εκείνη τη στιγμή τι χρειάζεται να κάνεις και αν.