Δυστυχώς...
Χτύπα.το μωρέ... Και βλέπουμε, δεν θα καταλάβεις διαφορά. Έτσι για να λέμε. Και εγώ με το gemini χωρίς Β20 δύο χρόνια τώρα και ταξίδια εξωτερικό δεν είχα ποτέ θέμα.
Να το χαρείς!
Δυστυχώς...
Χτύπα.το μωρέ... Και βλέπουμε, δεν θα καταλάβεις διαφορά. Έτσι για να λέμε. Και εγώ με το gemini χωρίς Β20 δύο χρόνια τώρα και ταξίδια εξωτερικό δεν είχα ποτέ θέμα.
Να το χαρείς!
ευχαριστω πολυ....θα το παρω αυριο λογικα....ελπιζω μονο να εχει τα updates και να μη χρειαστω αλλη βοηθεια
ευχαριστω πολυ παιδια.....δηλαδη αν εχει official global rom δεν εχει θεμα;;και κατι τελευταιο....με το b20 band....απο οτι καταλαβα δεν εχει θεμα;;μονο αν εχεις wind?
Εξαρταται. Αν εισαι Αθηνα εισαι σίγουρα οκ. Αν εισαι επαρχία, όσο πιο μικρός ο πληθυσμός της περιοχής τόσο πιθανότερο να στηρίζονται στην B20 με τη Wind να εχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Ξέχασε το. Χαζά σχόλια για να το φρενάρουν. Στο κάτω κάτω την ελληνική xtrv θα βάλεις με τη βοήθεια μας και θα πετάει...
Κλάους βράδυ.
Ευχαριστω πολυ φιλε...με κατατοπισες πληρως....το μονο που μενει να ρωτησω ειναι αν εχει official global rom
Μην ακούς σχόλια τύπου ράδιο αρβύλα δεξιά και αριστερά, εδώ θα ενημερώνεσαι σχετικά με Xiaomi , τα παιδιά εδώ ξέρουν από Xiaomi.
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στον καφέ....
ερωτηση: μου ηρθε το update 9.5, μου θυμιζει καποιος τι χανεται αν το κανω και πρεπει να το ξαναπερασω;
ετσι ειχα διαβασει καπου, οτι κατι χανεται, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι,
οι αδειες;;;
Χάνεται σε official rom , το twrp και SuperSu , φλάσαρες twrp και SuperSu για root και τροποποίηση του boot image; Εάν όχι, δεν χάνεις τίποτα.
Σε China locked bootloader μπορεί και να σου βγάλει μήνυμα ότι δεν μπορεί να μπουτάρει με άλλη ρομ πλην της China official , αλλά δεν βλέπω τον λόγο να σου πετάξει τέτοιο μήνυμα , αφού με global rom είσαι και τώρα.
ναι, δεν εχω φλασαρει κατι, εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader,
αλλα ειμαι στην αναμονη των 360 ωρων.. (αλλες 5 ημερες)
αλλες δυο (μικρουλες..) ερωτησεις:
1) θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω twrp, αλλα να κρατησω αυτη την ρομ,
απ οτι μου ειπαν/ειπατε δεν γινεται γιατι θα κανει φορματ και
θα ζητησει να του περασω ρομ,
δεν υπαρχει τροπος/workaround;
π.χ. σκεφτομαι ας πουμε οτι μπαινω στην twrp recovery και παιρνω backup και
κανω restore, θα "το καταλαβει";
2) σε ασχετες φασεις κι ενω το εχω αφημενο χωρις δικτυο (ουτε wifi ουτε δεδομενα κινητης)
μου εχει πεταξει μηνυμα "αδυναμια συγχρονισμου",
τον συγχρονισμο τον εχω κλειστο (συγχρονιζω ανα 8 ωρες με macrodroid) και
το macro τρεχει μονο οταν το κινητο ειναι σε wifi/δεδομενα κινητης και
δεν ηταν σε ωρα που ηταν να συγχρονισει,
γιατι το εβγαλε;
Στην πρώτη ερώτηση , σε ξεκλείδωτο πλέον bootloader , φλασάρεις twrp και στην συνέχεια SuperSu, ή magisk και θα είσαι και root ή lazyflasher και θα μπουτάρει χωρίς όμως να είσαι root.
Σε κάθε αναβάθμιση όμως θα χάνεις και twrp και το root.