Καλημερα.Νεος στο φόρουμ,έχω μια ερώτηση.Εχω το redmi note 3pro 10 μερες και έχει την stable 7.3.5.0.Εχει κανονικά την ελληνική γλώσσα και δε διαπιστωνω προβλήματα.Να αλλάξω rom,θα μου δώσει κάτι παραπάνω μία από αυτές τις καινούριες ελληνικές rom που διαβαζω ή παραμενω ως εχει?
Καλημερα!
Εχω αφιερωσει πολλες ωρες διαβασματος στο σαιτ εν αναμονη του κινητου που εχω παραγγελει Redmi 3 pro). Ουτε εξετασεις να εδινα.... Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και εχω παρει ηδη εγκριση. Εχω αποφασισει να περασω την ελληνικη ρομ με το τον 2ο τροπο δλδ με Flashify. Οι ερωτησεις ειναι:
1)πριν παω για ξεκλειδωμα bootloader πρεπει να ειμαι 100% secure στο my account και επισης πρεπει να κανω find my device στο i.mi.com ;;;;;;; (καπου το ειχα δει και δεν μπορω να το ξαναβρω).
2) Η κινεζικη developer rom ειναι η : miui_HM3_6.7.28_6ccf52e163_5.1.zip;;;;;;;;
3) Η τελευταια ελληνικη ρομ : xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_V8_GTV-6.7.28.zip
που θα κατεβαζω ειναι οκ και δοκιμασμενη ή πρεπει να κατεβασω ποια παλια;;;;
4) Αυτη ειναι stable ή developer;;;;
Φαινεται οτι ειμαι λιγο αγχωμενος;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις!!!
1. Όχι, δεν είναι προϋπόθεση
2. Αυτή είναι η απλή ρομ αναβάθμισης και όχι fastboot rom, εάν έχεις official rom στην συσκευή σου δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι.
3. Αυτή είναι αλλά έχει παρουσιάσει προβλήματα, καλύτερα πήγαινε στην 6.7.21
4. Είναι developer
Αν το κινητο που θα μου ερθει εχει stable δεν πρεπει να βαλω developer πριν ξεκλειδωσω; Αν ναι που θα την βρω;
Οταν κανω unlock δεν θα δουλευει το fingerprint;
Κατ αρχάς καλορίζικο και να το χαρείς. Παράγγειλα και αναμένω κι εγώ το ίδιο τηλ. (για τη Σύζυγο) αυτό με τα 3G/32G Ram/Rom από minideal.net με MIUI 7 Android 5.0 OS Lollipop μιας και στο gearbest.com το βρήκα με Αndroid 6.0 αλλά χωρίς Ελληνικά. Δυστυχώς δεν είχα ανακαλύψει ακόμη το forum και την υποστήριξει, οπότε....
Το δικό σου με ποια έκδοση android ήρθε;
Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις σου από το τηλέφωνο;
Είμαι κάτοχος ενός Lenovo A806 και όλες αυτές τις διαδικασίες flashαρίσματος τις γνωρίζω πολύ καλά, και με το TWRP είναι παιχνιδάκι, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω μπορώ να πω πως έχω "ψαρώσει". Γιατί τόση διαδικασία στα Xiaomi;
Αν δεν σου κάνει κόπο, μάζεψε όλες τις ενέργεις που έκανες και κάνε ένα μίνι οδηγό για εμάς τους υπόλοιπους μελλοντικούς κατόχους του 3s, μπας και καταφέρουμε να τα ναβαθμίσουμε.
Ευχαριστώ όλη την κοινότητα, και πάλι κολορίζικο φίλε μου.