παιδια ειστε φοβεροι
έχετε εναν οδηγο για τα παντα
και απαντατε με κατανοηση σε μας που ειμαστε ψιλοασχετοι
παρολα αυτα απο τι κινδυνεύω αν δεν κάνω τιποτα...
ή τουλαχιστον αν το κανω όταν εχω χρονο μπροστά μου να διαβάσω με λεπτομερια τα παντα... να έχω όρεξη και διαθεση...
να ξαναστεισω το κινητο οπως το εφτιαξα (εφαρμογες, ρυθμισεις κλπ)
ΥΓ κάποιος μου ειπε οτι ειστε το Νο 1 φορουμε για xiaomi Παγκοσμίως!
παρολα αυτα απο τι κινδυνεύω αν δεν κάνω τιποτα...
ή τουλαχιστον αν το κανω όταν εχω χρονο μπροστά μου να διαβάσω με λεπτομερια τα παντα... να έχω όρεξη και διαθεση...
Κάντο με την ησυχία σου.
Απλά αυτές οι unofficial είναι απρόβλεπτες.
Μπορεί να σου μπρικάρει και αυριο και πρακτικά να μην έχεις κινητό. Αλλα μπορεί να ακολουθήσει φθίνουσα πορεία (το ένα θεμα μετά το άλλο) που θα κρατήσει περισσότερο..
Καλημέρα..
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Παρήγγειλα απο aliexpress το redmi pro 3gb 32gb. Μόλις έρθει πρέπει να αλλάξω κάτι έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και χωρίς πρόβλημα?? (rom, εκδοση κλπ)
Τα ρωτώ αυτά όντας άσχετος με το συγκεκριμένο αντικειμενο...
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...
Εάν έπρεπε να απευθυνθώ αλλού είμαι διατεθειμένος για κρέμασμα στην πλατεία του χωριού...
ή απλά να με κατευθύνετε με κάποιο τρόπο....
Καλημέρα..
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Παρήγγειλα απο aliexpress το redmi pro 3gb 32gb. Μόλις έρθει πρέπει να αλλάξω κάτι έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και χωρίς πρόβλημα?? (rom, εκδοση κλπ)
Τα ρωτώ αυτά όντας άσχετος με το συγκεκριμένο αντικειμενο...
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...
Εάν έπρεπε να απευθυνθώ αλλού είμαι διατεθειμένος για κρέμασμα στην πλατεία του χωριού...
ή απλά να με κατευθύνετε με κάποιο τρόπο....
Μετέφερα το ποστ σου εδώ, διάβασε στην πρώτη σελίδα τι παίζει σχετικά με τα xiaomi, τις ρομ κτλ.