Καλημερα και καλη Χρονια με υγεια και χαρα!
Λοιπον εχω κλειδωμενο bootloader εκανα αιτηση και μου ηρθε το εξης μυνημα: you have been granted the permission to unlock you device( mi acoount.....) download mi unlock tool at en . Miui.com./unlock/. το κινητο μου mi 5 φοραει την έκδοση MIUI CLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB)I Stable, και εχει μισα ελληνικα και Αγγλικα. εχω εγκαταστησει την αγγλικη σουιτα στο pc . alla δεν εντοπιζει την συσκευη . εβαλα σε μια φαση την κινεζικη σουιτα , και νομιζω την εντοπιζει απλα δεν καταλαβαινω τιποτα , και την εβγαλα. εχω καταβασει την miui_MI5_6.12.29_0b14ca9d43_7.0 στο pc μου στις ληψεις .
Επειδη εχω κατα μπερδευτει , τι κανω δεδομενου οτι η αγγλικη σουιτα δεν εντοπιζει την συσκευή μου και την κινεζικη δεν την καταλαβαινω ,. το τηλεφωνο το εχω δυο μερες και πεταει. μην κανω καμια βλακεια γιατι ειμαι και ασχετος και το χαλασω. Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω μην κανω τιποτα,μη αναστρεψιμο
Ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους ! Ζήτησα να ξεκλειδωθεί η συσκευή μου και εγκρίθηκε. Μέλος με ενημέρωσε ότι δεν έχω αυθεντική ROM και θα πρέπει να βάλω και να την φλασάρω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι πρέπει να κάνω τι να κατεβάσω και απο που γιατί μπερδεύτηκα......Σας ευχαριστώ πολύ !
τι ειναι το nikel? η συσκεθθη μου ειναι mi 5 . Είχα κανε έλεγψο για τον boot loader πριν κανω αιτηση και ηταν κλειδωμενος! εχω κατεβασει τους ta mi suite αγγλικο kai tous drivers , οταν συνδεομαι μεσω recovery mode , δυο φορές το κινητο επανηλθε σε κανονικη λειτουργία! επίσης δεν ξέρω ποια εναι η usb θύρα 2 στο pc μου πως το βλέπω αυτό?
οταν συνδεω το κινητο σε λειτουργία fastboot με το pc , sto device manager το βλέπει σαν :android phone-android bootloader inerface. κανω την διαδρομη με τους drivers ths xiaomi και μου λέει οτι εχουν εγκατασταθεί το προγραμαμ οδηγησης αλλα το βλέπει οπως σου ειπα . Σε κανονικλη λειτουργια της συσκεής το βλεπει σαν mi 5 mtp κατι τετοιο.