πάρα πολύ ωραίος οδηγός και κατατοπιστικός , είναι ότι χρειάζετε για να ξεκινήσει ένας αρχάριος !!!
κατάλαβα μέχρι και εγώ χεχεχε , σε λίγο θα επιχειρήσω με τον τρόπο ΤWRP(Team Recovery Win Project) ...
δύο ερωτησούλες επειδή είδα ότι βγήκε καινούργια ελληνική έκδοση πριν 6-7 ώρες 26-3-2016
στο σημείο που λέει να πληκτρολογήσουμε την εντολή αλλάζει τίποτα η ντουγρού όπως είναι ?
10) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή: fastboot flash recovery twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img (και βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται)
ευχαριστώ εκ των προτέρων !
edit το βρήκα
διαβάζουμε πως κάνουμε install TWRP Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO
edit
επίσης στο παρόν θέμα στα γραφόμενα του lalasgr δίνει link ολοκληρωμένου download TWRP (ας πούμε αναβαθμισμένη έκδοση)
edit 10:49μμ
περιμένω την μαμά xiaomi να στήλει κωδικό να ξεκλειδώσω το phone
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Rewind84 ().
Οι οδηγίες ισχύουν και για το ΗΜ ΝΟΤΕ 1 LTEW, που άν δεν κάνω λάθος είναι το Redmi Note 4G (MIUI 15.0.0- quadcore 1,6- 2GB RAM - 1,5 GB freespace still available), απλά αλλάζουν τα ROMS; Σωστά; Και κάτι άλλο: Χρειάζεται να κάνω απεγκατάσταση το Antivirus μου και Backup τα αρχεία πριν ξεκινήσω, ή γίνεται "ξεροσφύρι" χωρίς προεργασία;
Πολύ καλό θέμα. Μπράβο για το χρόνο που αφιέρωσες έτσι ώστε οι νέοι φίλοι του forum να μπορέσουν να καταλάβουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα χωρίς πονοκεφάλους. Νομίζω ότι είναι ένα από τα άρθρα τα οποία θα πρέπει κάθε νέος χρήστης να λαμβάνει το link τους ώστε να τα διαβάζει πρώτα απ' όλα.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
Παίδες θα ήθελα την βοήθεια σας.
Είχα το coolpad f2 με "περασμένη " miui πρόσφατα πήρα το redmi note 3 .
Στην παλια μου συσκευή εχω κανει mi account φωτο εχει συγχρονισει κανονικα στο cloud ,sms και επαφες δεν μπορω με τιποτε
παρακλώ τα φώτα σας