Η διαδικασία με το Flashfy μπορεί να γίνει χωρίς καν την ύπαρξη η/υ ...
Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
βοήθεια παίδες,
υπάρχουν πολλά να διαβάσεις εδώ μέσα και χάνεσαι.
το κινητό μου είναι redmi 3s και είναι ξεκλείδωτο
Δεν έκανα όλα τα βήματα αλλά είδα οτι είμαι εντάξει απο το παρακάτω.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Διάβασα στο XDA οτι αρκετά βήματα δεν είναι τα ίδια με αυτά που αναφέρετε ή απλά δεν τα μεταφράζετε σωστά και αφήνετε κενά για εμας τους αρχάριους.
τον κωδικό που έλαβα στο sms που τον καταχωρώ;
Επόμενο βήμα πιο είναι; γιατί με το παρακάτω δεν προχωράω.
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
Δεν περνάει το βήμα
Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_ido.img To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση (Install) της Ελληνικής ROM.
Με αυτόν τον τρόπο όμως προχωράει κανονικά και βλέπω ένα μενού που δεν το έχετε σε καμία φωτογραφία στα manuals.
Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε....Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3.0.2-0_by_mic_ido.img
'Οταν τελικά το εκτελώ [b][i]το κινητό μένει στο logo της MI και δεν κάνει τίποτα για αρκετή ώρα.
Εσείς μετά θα πατήσετε το κουμπί που γράφει Recovery κάτω δεξιά και θα μπει κατευθείαν στο TWRP Recovery.
[/i][/b]
Σήμερα βρήκαν να αλλάξουν την dev rom και δεν την έβάλαν σωστά στον server.
404 Not Found
- Code: NoSuchKey
- Key: 6.7.28/land_images_6.7.28_20160712.0000.26_6.0_cn_612dda60a2.tgz
- RequestId: 3B46F233AEC5FF0D
- HostId: aHg6dXNmmhn5/UkiCw2wY5r26DSyvnoy6uNjxx5qwCq3KjsfzQunDY5Dx1GtGDmr4hy0o9EtPsM
Ακολουθώ το παρακάτω:
[STABLE] ROMs for [Redmi 3/Pro/S/X][MIUI7&am⦠| Xiaomi Redmi 3
- Code: NoSuchKey
-
Αν δεν σου ήρθε με την Official κανονικά πρέπει να το κλειδώσεις και μετά να το ξεκλειδώσεις
-
@Left Koyl, ή θα ακολουθήσεις τις οδηγίες από το XDA ή θα ακολουθήσεις τους οδηγούς που υπάρχουν εδώ για την συσκευή σου.
Αν τους μπερδέψεις στο τέλος κινδυνεύεις να κάνεις κάνα brick στην συσκευή -
Καλημέρα,
μπορείς να με βοηθήσεις και να μου πεις τι έχω και τι πρέπει να κάνω;
σε ευχαριστώ. -
Βασικό, και σωστός που ανέβασες φώτο...ήταν το επόμενο που θα ζήταγα
1. Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) δεν σου βάζω τον οδηγό του Redmi 3 για να μην μπερδέψεις τις fastboot rom, τα βήματα είναι τα ίδια αλλά εσύ θα κατεβάσεις αυτήν την fastboot rom Redmi 3S Latest China Developer Version Fastboot File Download
ανοίγεις την συσκευή αφού κάνεις το βήμα για να βάλεις το Mi account ώστε να κάνεις unlock και μετά φυσικά
2. Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader
Αντιγράφεις την ελληνική ρομ που θες στην συσκευή σου χύμα χωρίς unzip ή σε μία SD cart αν έχεις
3. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά), πάλι δεν σου βάζω τον οδηγό του Redmi 3 για να μην γίνει λάθος με τα αρχεία, εσύ κατεβάζεις αυτά
TWRP = Redmi 3S/3X (land)------------------------------------------------------->twrp3.0.2-0_by_mic_land
Ελληνική ρομ Redmi 3S (Land) = Xiaomi RedMi 3S (Land)
Όπου δεις ότι κάτι δεν είναι ίδιο με τα βήματα των οδηγών ρωτάς εδώ πριν πας στο επόμενο βήμα.
Καλή επιτυχία -
-
@Left Koyl είδα ότι έχεις ξεκλείδωτο bootloader Οπότε ακολούθα τον παρακάτω οδηγό με την fastboot Που σου έδωσε να κατεβάσεις ο @NasDriver και θα περαστεί στο τσακ μπαμ η official rom στο κινητό! Αμέσως μετά κάνεις τσεκ τον bootloader και μας λες αν κλείδωσε όπως και θα έπρεπε!
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Καταρχην καλησπερα σε ολους.
Συγχαρητηρια για αυτον τον ωκεανο πληροφοριων που βρισκει κανεις στο φορουμ και μπραβο σε οσους ασχολουντε να τα κανουν κατανοητα και ευκολα σε κατι τυπους σαν και μενα!!!!
Ονομαζομαι Δημητρης και ειμαι στην αναζητηση συσκευης.Να πω εξαρχης οτι ειμαι λιγο πιο σχετικος με οτι γραφεται στο φορουμ απο ενα λαχανο!
Εχω καταληξει σε δυο.Το ενα ειναι το Redmi 3s Pro 3GB+32GB και το Redmi Note 3 Pro 3GB+32GB.Κλεινω προς το δευτερο,μεσα στην ασχετοσυνη μου το θεωρω λιγο καλυτερο και με βαση τα οσα εχω διαβασει.Εσεις τι λετε;
Εχω καποια ερωτηματα βεβαια.1)Μπορει να χρησιμοποιηθει σαν ενα απλο κινητο σε περιπτωση που τα κανω μανταρα;
2)Αν τα κανω μανταρα(πιθανον),επανερχεται σε κατασταση κανονικης χρησης ευκολα?
3)Εκτος απο την Official Developer Rom πρεπει να προσεξω κατι αλλο κατα την παραγγελια;
4)Προστασια για την οθονη χρειαζεται;Μιας και βλεπω οτι μπορω να παρω μαζι με την παραγγελια
Σκεφτομαι να παραγγειλω απο vickmall btw.
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση!
Υ.Γ.Αν ειναι το ερωτημα μου σε λαθος νημα,ζητω συγνωμη
Υ.Γ.2.Το κεφαλι μου ειναι λιγο χυλος απο οσα εχω διαβασει αλλα πιστευω οτι θα τα ξεδιαλυνω σιγα σιγα -
@diamantologo καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας
1. Το Redmi Note 3 pro είναι σαφώς ανώτερο.
2. Με λίγη προσοχή και διάβασμα-προετοιμασία δεν θα τα κάνεις μαντάρα. Σε 10-20 λεπτά επανέρχεται...ίσως παραπάνω καμιά φορά, ανάλογα με την περίπτωση πάντα.
3. Ακόμα και με official να το ζητήσεις καλό θα είναι να κάνεις και μόνος σου μόλις το πάρεις εγκατάσταση official fastboot rom ώστε να ξέρεις ότι έχεις ένα "καθαρό" κινητό.
4. Καλύτερα να κλαις 10 ευρώ παρά την οθόνη.
Καλώς ήρθες και πάλι -
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
καλησπέρα σου
το προχώρησα έτσι όπως το είπες και έβαλα την stable των κινέζων σε fast boot.
η ερώτηση τώρα είναι πώς περνάω την Ελληνική απο recovery;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα