Καλησπερα στο forum. Πριν λιγες μερες αγορασα το Redmi Note 3 Pro απο ενα καταστημα στην Θεσσαλονικη. Μου ειπαν οτι ειχαν αλλαξει την rom γιατι η εργοστασιακη δεν εχει ελληνικα, κατι που δεν ειναι προβλημα για εμενα μιας και δεν τα χρησιμοποιω. Δεν ειχα προβλημα με αυτο αλλα μετα παρατηρησα οτι ειναι μερικα updates "πισω" και ειπα οτι αφου δεν χρησιμοποιω ελληνικα, δεν υπαρχει λογος να μην εχω την official. Μετα απο επικοινωνια με το support της xiaomi μου προτειναν την εξης διαδικασια
1. να κατεβασω την νεοτερη Rom
2. να φτιαξω φακελο στο κινητο "downloaded_rom" και να την περασω εκει
3. να ανοιξω updater και απο το menu που εμφανιζεται με το κουμπι "..." να επιλεξω "choose update package" και μετα το αρχειο που κατεβασα.
Το προβλημα ειναι οτι οταν ακολουθω αυτη την διαδικασια δειχνει "getting info" για λιγο και μετα απο μερικα δευτερολεπτα "can't verify update". Παρακαλω προτεινετε κατι γιατι την εχω μονο μερικες μερες την συσκευη και εχω αρχισει να φρικαρω. FYI δεν εχω πειραξει ποτε λογισμικο κινητου περα απο official update απο Kitkat σε Lollipop στο LG G2. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
1. να κατεβασω την νεοτερη Rom
2. να φτιαξω φακελο στο κινητο "downloaded_rom" και να την περασω εκει
3. να ανοιξω updater και απο το menu που εμφανιζεται με το κουμπι "..." να επιλεξω "choose update package" και μετα το αρχειο που κατεβασα.
Το προβλημα ειναι οτι οταν ακολουθω αυτη την διαδικασια δειχνει "getting info" για λιγο και μετα απο μερικα δευτερολεπτα "can't verify update". Παρακαλω προτεινετε κατι γιατι την εχω μονο μερικες μερες την συσκευη και εχω αρχισει να φρικαρω. FYI δεν εχω πειραξει ποτε λογισμικο κινητου περα απο official update απο Kitkat σε Lollipop στο LG G2. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.