Από δεν έχει σήμα, ζεσταίνετε , δεν δουλεύει δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν μπαίνει ρυθμίσεις .. μέχρι μια μέρα έκλεισε και δεν ανοίγει. Μπες στο νήμα της συσκευής που σε ενδιαφέρει και ψάξε λίγο.
επισης το κινητο εχει ερθει αλλα αυτη την στιγμη δεν το εχω επειδη ειμαι διακοπες επισης το ανοιξε ενας γνωστς μου και μου ειπε πως δεν περιεχει οδηγιες χρησης.μηπος μπορεις να μου πεις τι να κανω για να μην εχει αργοτερα προβληματα?σε παρακαλω αν μπορεις πες μου τι να κανω οταν το ανοιξω.ισχυει εκεινο που πολλες συσκευες πρεπει οταν ξεφορτισον να τα βαλεις 8 ωρεσ?
Το λογισμικό που φοράει είναι πειραγμένο από Κινεζομάγαζα. Δεν παίρνει αναβαθμίσεις καθόλου για να διορθώσει τα προβλήματα. Εσύ καλά είναι να του βάλεις official λογισμικό.
Αν θέλεις να πας σε Ελληνική ρομ πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader.
Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις μία αίτηση εδώ. (δημιουργείς λογαριασμό πρώτα)
ειμαι στη φάση για το ξεκλείδωμα, για να περάσω την ελληνική ROM, κατέβασα την κινέζικη έκδοση της developer ROM, όπως γράφετε (την έκανα εγκατάσταση, αλλά δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι στο κινητό, ούτε σβήστηκαν αρχεία).
παρόλα αυτά συνέχισα στο ξεκλείδωμα και βλέπω αυτό που επισυνάπτω στη φωτογραφία.
έχει κανείς ιδέα;;
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημερα! Μολις παρελαβα το κινητο (redmi 3 pro). Το ανοιξα και προσπαθησα να μπω στο Mi Account αλλα με δυσκολευει το keyboard. Γραφω Αγγλικα και εμφανιζει Κινεζικα...
Το κινητο εχει οντως original chinese rom stable;;;;.
Απο που θα κατεβασω την developer για να προχωρησω;;;
Προσπ'αθησε μέσω updater.
Κατεβάζεις την ρομ την βάζεις χύμα στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου και πας updater...
H rom που έχει το κινητό σου είναι οκ.Δοκίμασε να δεις αν βγάζει αναβάθμιση.
To προβλημα με το login στο mi account το περασα...
To updater μου εχει βγαλει ηδη μια ενημερωση.
Να την κανω ή να κατεβασω την developer;;;;
Η developer ειναι αυτη : miui_HM3Global_6.8.4_291e3a6be3_5.1 η miui_HM3_6.8.4_4b25c25664_5.1 για redmi 3 pro;;;;;