Καλησπέρα και από εμένα . Προχθές μου ήρθε mail για το rn3 (kenzo ) και ενώ έχω δηλώσει να παιρνω ενημέρωση για GTV / XTRV μου ήρθε για την
xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip
Φοράω την XTRV 6.11.3 . . ? ?
Ρώτησα φυσικά στο σχετικό νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση και επειδή εδώ γίνεται οργ. . . . ος απαντήσεων . . . σας ήρθα !
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
@CrisBalGreece Εαν δεν κάνω λάθος, η ειδοποίηση με τα mails γίνεται γενικά για τις XTRV roms είτε stable είτε developer και δεν έχει σχέση με το ποιά εσύ χρησιμοποιείς. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ειδοποίηση για τις νέες roms και εσύ κατεβάζεις όποια σε ενδιαφέρει (όπως εσένα τώρα σε ενδιαφέρει μόνο η developer). Στο προφίλ σου δηλαδή έχεις δηλώσει και GTV Stable αλλά και GTV developer οπότε θα παίρνεις και για τις 2.
@CrisBalGreece Εαν δεν κάνω λάθος, η ειδοποίηση με τα mails γίνεται γενικά για τις XTRV roms είτε stable είτε developer και δεν έχει σχέση με το ποιά εσύ χρησιμοποιείς. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ειδοποίηση για τις νέες roms και εσύ κατεβάζεις όποια σε ενδιαφέρει (όπως εσένα τώρα σε ενδιαφέρει μόνο η developer). Στο προφίλ σου δηλαδή έχεις δηλώσει και GTV Stable αλλά και GTV developer οπότε θα παίρνεις και για τις 2.
Έχεις απόλυτο δίκιο . . Νόμιζα ότι είχα τικάρει μόνο GTV/XTRV είχα και Stable . Η πλάκα ποια είναι επειδή έχω αλλάξει ήδη 4 ρομ από τότε που το πήρα και πάντα κρατάω screenshot μόλις διαπίστωσα ότι ενδιάμεσα φλασαρα από το miui update κατευθείαν χωρίς FR xtrv σε Stable και καπάκι πάλι xtrv !
Επίσης είδα ότι είμαι από τους λίγους που δεν έχουν θέμα με εφαρμογές που λείπουν (remote control ) και battery drain !
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Σημερα παρέλαβα mi max. Σας γράφω απο αυτό! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη! Μου ήρθε απο γνωστό ελληνικό κατάστημα που εμπορεύεται xiaomi, έτοιμο με official global. Και σκέφτομαι τώρα. Να το αφήσω στα αγγλικά που δε με χαλάει; Έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Κερδίζω κάτι αν το γυρίσω σε ελληνικο;
@xrysa_syros Εσύ τι θέλεις βασικά θα έχω μια ένσταση ότι έχεις offiacial rom γιατί δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα σκρουτσομαγαζα, βάλε λίγο να δούμε ποια rom έχεις πήγανε στο about Phone και ανέβασε foto
@xrysa_syros Εσύ τι θέλεις βασικά θα έχω μια ένσταση ότι έχεις offiacial rom γιατί δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα σκρουτσομαγαζα, βάλε λίγο να δούμε ποια rom έχεις πήγανε στο about Phone και ανέβασε foto