Βρε παιδιά γιατί μπερδευόμαστε? Με Ελληνική developer ήμουν και ξεκλείδωτος επίσημα! Τώρα γιατί έγινε αυτό σας είπα... Απλά κατέβασα την ρομ από το λινκ του email μου και την έβαλα χωρίς να τσεκάρω md5 κλπ. Δεν κάνει τίποτα με όλους τους συνδυασμούς κουμπιών... Μόνο σε fastboot μπαίνει και αν πάω για recovery ή power on απλα εμφανίζει το logo Mi και σβήνει κατευθείαν με δόνηση... Αυτά....
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Μάλλον εσυ μπερδεύεσαι βρε..Εμεις δεν λέμε γτ το παθες...
Σου λέμε πως να το επαναφέρεις....
Οκ Ευχαριστώ και sorry αν είπα κάτι που παρεξηγήθηκε.. Εννοείται ότι σας χρωστάει πολλά όλη η κοινότητα για την αμέριστη βοήθεια που δίνετε .
Κάτσε να δω από Δευτέρα με Mi Flash τι θα γίνει... Τελικά θα ισχύει το ξεκλείδωμα με το αρχικό αίτημα και έγκριση που είχα ή θα πάω για άλλο? Τι λέτε? Έχουμε εμπειρία σχετικά?
Κάτσε να δω από Δευτέρα με Mi Flash τι θα γίνει... Τελικά θα ισχύει το ξεκλείδωμα με το αρχικό αίτημα και έγκριση που είχα ή θα πάω για άλλο? Τι λέτε? Έχουμε εμπειρία σχετικά?
Ισως να έχασα κάποιο μηνυμα απο την συζητηση που είχατε για να επιμένεις για Miflash ..
Η αίτηση λογικά ισχύει... κάνε όμως έναν έλεγχο μηπως έφαγες κανα άκυρο όπως πολλοί τελευταία..
Ισως να έχασα κάποιο μηνυμα απο την συζητηση που είχατε για να επιμένεις για Miflash ..Η αίτηση λογικά ισχύει... κάνε όμως έναν έλεγχο μηπως έφαγες κανα άκυρο όπως πολλοί τελευταία..
Δεν υπάρχει παρεξήγηση μην το ξανα πεις αυτο.....
Οκ Ευχαριστώ και πάλι.. Τελικά αν δεν παίξει το Mi Flash και το ξεκλείδωμα τι κάνουμε? Unbrick & Edl τρόπο?
Καλημερα σε ολη την παρεα. Ειμαι ενα βημα πριν την πρωτη μου αγορα και εχω καταληξει στο Μι5 3GB/32 ROM και θα ηθελα μια συντομη απαντηση στην ερωτηση μου. Σε επικοινωνια που ειχα με τον πωλητη απο Κινα τον ρωτησα τι ROM διαθετει το κινητο και μου απαντησε Official china, Can't support OTA. . Το χτυπαω το κινητο παιδια ή παμε για καποιο αλλο ; ευχαριστω παρα πολυ
ΥΓ. Εχω διαβασει σε διαφορα posts οτι στην συσκευασια αν και υπαρχει ο φορτιστης του τηλεφωνου δεν ειναι ταχειας φορτισης. Πρεπει να αγορασω ξεχωριστα καποιον αλλο; Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο μοντελο φορτιστη αξιοπιστο; Ευχαριστω παρα πολυ