Καλησπερα παιδια να σας κανω μια ερωτηση μηπως και καποιος γνωριζει τι συμβαινει ... Αρχικα να σας πω οτι εχω μια συσκευη RedMi Note 3 και αγοραστηκε μαζι με ενος φιλου ... Εγω προχωρησα στο ξεκλειδωμα και πλεον τρεχω την ελληνικη ρομ την developer ... Μετα απο αρκετες μερες πανω απο μηνα (καθως διαβασα οτι καθε λογαριασμος μπορει να κανει σε μια συσκευη ανα μηνα ξεκλειδωμα) προσπαθησα μεσα απο τον λογαριασμο μου να ξεκλειδωσω και την συσκευη του φιλου μου ... Ενω λοιπον εχω περασει την κινεζικη ρομ developer μολις φτασει στο 50% το Unlock μου εμφανιζει το εξης μηνυμα .... Not Connected To Mi Phone ... Εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει και πως μπορω να προχωρησω την διαδικασια ? Ευχαριστω ολους προκαταβολικα ...
MiFlash Unlock Message - Not Connected To Mi Phone
-
-
Από τα λίγα που έχω διαβάσει μήπως παίζει κανά θέμα με το internet , μήπως δεν μπορεί να κάνει verifycation με το site της ΧΙΑΟΜΙ. Δοκίμασες αρκετές φορές?? Με το PC SUITE το βλέπεις κανονικά το τηλέφωνο??
Αν δεν το έχεις εγκαταστήσει δοκίμασε το. -
Λες να παιζει τιποτα με το site της εταιριας ? Ουτε apply βγαζει να κανουμε με τον νεο λογαριασμο του φιλου μου ... Κανονικα το διαβαζει και ο υπολογιστης και το suite ....
-
Ο/H PSManiac έγραψε:
Λες να παιζει τιποτα με το site της εταιριας ? Ουτε apply βγαζει να κανουμε με τον νεο λογαριασμο του φιλου μου ... Κανονικα το διαβαζει και ο υπολογιστης και το suite ....
Νομίζω πως τελευταία έχουν κάνει πιο απαιτητικούς τους ελέγχους, και δεν μπορεί έτσι απλά κάποιος να ξεκλειδώσει συσκευή άλλου. (χωρίς να είμαι σίγουρος).
Το καλύτερο βέβαια είναι να περιμένει ο φίλος σου να πάρει την δική του έγκριση για Unlock, για να μην έχετε μελλοντικά προβλήματα στους λογαριασμούς σας. -
Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα ενώ έχω πάρει κανονικά έγκριση για unlock από xiaomi.
Βοήθεια όποιος γνωρίζει κάτι -
Καλησπέρα παιδιά. Στην περίπτωση που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε με το account μας δεύτερη συσκευή πρέπει να ακολουθηθούν τα παρακάτω βήματα:
1) Κάνουμε log out τον λογαριασμό μας από το δικό μας τηλέφωνο (Mi AccountApp)(Να μην είναι συνδεδεμένο το ίδιο account σε άλλη συσκευή, όχι να μην είναι ανοιχτή η συσκευή, πρέπει να κάνουμε log out)
2) Κάνουμε login στη νέα συσκευή στο Mi Account (Mi Account App)
3) Τρέχουμε ως διαχειριστές το Mi Unlock Tool (Run as administrator) και κάνουμε login με το ίδιο account
4) Ενεργοποιούμε στο κινητό στα developer options τα Usb debugging/Oem Unlock/Fastboot mode <- Ότι υπάρχει από αυτά (Όταν ενεργοποιήσουμε το usb debugging θα πρέπει στο κινητό να δούμε μήνυμα για access και εκεί επιλέγουμε το Always και πατάμε οκ)
5) Βάζουμε το κινητό να το βλέπει ως camera και όχι ως MTP (Όταν συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή βλέπουμε στα notifications και εκεί που γράφει Usb as Media device πατάμε επάνω και αλλάζουμε τη σύνδεση σε Camera αν είναι MTP)
6) Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode (Volume- και Power μέχρι να δούμε λαγουδάκι)
7) Λογικά το βλέπει το Mi Unlock και προχωράμε σε Unlock
Τώρα κάποια error που είναι γνωστά και ξέρουμε πως λύνονται:
Error 1: Error 501 (Αυτό το έρρορ το παίρνουμε όταν ο λογαριασμός που χρησιμοποιούμε είναι συνδεδεμένος σε πάνω από 1 συσκευή, οπότε ξανατσεκάρουμε τις συσκευές μας και κάνουμε log out από όλες εκτός από αυτήν που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε)
Error 2: NETWORK ERROR (Αυτό το έρρορ το παίρνουμε όταν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να συνδεθεί ο υπολογιστής μας με τους server της Xiaomi και έτσι δεν μπορεί να συνεχίσει το Unlock)
σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αλλάξουμε ip μέσω κάποιου VPN και θα μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε χωρίς προβλήματα. Θα σας περιγράψω εγώ πως το επιτυχαίνω αυτό δωρεάν και ο καθένας είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει την δική του μέθοδο.
α) Κατεβάζουμε το Hotspot Shield (Free VPN) από αυτό εδώ το λινκ
β) Το κάνουμε εγκατάσταση και επιλέγουμε σε όλα τα βήματα να βάλουμε την free έκδοση για να μην ζητάει να πληρώσουμε κλπ (μην πατάτε απλά next next, διαβάζετε για να μην έχετε θέματα μετά)
γ) Αφού εγκατασταθεί το τρέχουμε και μας ανοίγει κάτω δεξιά και βλέπουμε ότι φορτώνει
δ) Σαν προεπιλογή μας έχει US IP αλλά εσείς μπορείτε να την αλλάξετε (εγώ συνήθως επιλέγω UK IP) (Αν σας ανοίξει κάτι παράθυρα απλά κλείστε τα (είναι promotion για να αγοράσετε την Pro έκδοση)
ε) Αφού δείτε ότι έχει κάνει σωστή σύνδεση και είναι πράσινη η εφαρμογή πάμε στο Unlock Tool και προσπαθούμε πάλι και θα δούμε πλέον να ξεκλειδώνει χωρίς προβλήματα το κινητό!
ζ) Αφού τελειώσουμε με το unlock πάμε και κάνουμε unistall την εφαρμογή για να μην έχουμε πρόβλημα με VPN και διαφορετικές ip -
@lallasgr
Πολύ καλές οι οδηγίες σου. Φαντάζομαι ισχύουν και για την περίπτωση του ξεκλειδώματος της πρώτης συσκευής και όχι μόνο για την 2η και μετά. Αν ισχύει, θα μπορούσαν να προστεθούν στον οδηγό ξεκλειδώματος.
Να είσαι καλά. -
-
Κάτοχος Redmi 3 Pro εδω και 2 εβδομάδες. Χθες μου έστειλε το λινκ ξεκλειδώματος η xiaomi.
Χρησιμοποιώντας το MI unlock, φτάνει στο 50% και βγάζει το μήνυμα
"Сouldn`t verify device. Current account is different from the account info on the device"
Απ'ότι βλέπω στο forum της εταιρίας (ERROR !!! Unlock Your Mi Device.Current account is different from the acco - Page30 - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum ) πολλοί αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα....
Μήπως γνωρίζει κάποιος, κάτι??
Ευχαριστώ -
Καλησπέρα @groovystam, θα κάνω κάποιες ερωτήσεις για να καταλάβουμε τα βήματα που κάνεις και να δούμε μήπως έχεις παραβλέψει κάποιο!
1) Έχει ή έχεις περάσει στο κινητό developer official rom?
2) Έχεις κάνει σύνδεση στο Mi Account App στο κινητό?
3) Έχεις ενεργοποιήσει το Usb debugging το Oem unlock και το fastboot mode από τα developer options?
4) Τρέχεις το Mi Unlock Tool ως διαχειριστής?
Για πες μας αυτά για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περαιτέρω.. -
Δεν εχω περάσει τίποτα ακομα..
Εχει MIUI Global 7.1 | Stable
7.1.9.0.0(LHOCNCL)
2) Ναι
3) Ναι
4) Ναι -
Δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις με αυτή τη ρομ. Είναι πρώτον unofficial και δεύτερον δεν είναι dev.
Οπότε πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα:
1) Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
2) Ξεκλείδωμα του Bootloader.
3) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα