Πρόβλημα με Bluetooth αυτοκινήτου.
-
-
Δεν ξανα ασχολήθηκα από τότε παιδιά. Άλλαξα ηχοσύστημα και βρήκα την υγεία μου!
Λειτουργεί κανονικά με κινέζικο double din WinCE 6.0 από AliexpressNice to mitu!
-
-
Ο/H tkvkp έγραψε:
-
Ωραία, ώρα να ξηλώσω το Kenwood μου από το αμάξι της αδερφής και να το βάλω πίσω στο δικό μουNice to mitu!
-
Εμένα τίποτα ακομα...
-
Ο/H fkarvelas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλος και καλώς σας βρήκα όντας νέο μέλος.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σχετικά με την σύνδεση bluetooth με το ηχοσύστημα αυτοκινήτου.
Ενώ συνδέεται κανονικά το κινητό με το αυτοκίνητο (pair) και μπορώ να μιλήσω και να ακούσω τον συνομιλητή, τα πλήκτρα του ηχοσυστήματος δεν δίνουν εντολές. Ούτε μπορεί να απαντήσει μια κλήση, είτε να πραγματοποιήσει, ούτε να τερματήσει. Δηλαδή πρέπει να καλέσω από το κινητό και απλά θα πετάξει μετά στα ηχεία την κλήση. Το θέμα είναι ότι όσο είχα το Samsung S4 mini δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δούλευε κανονικά. Τώρα όμως το xiaomi δεν λειτουργεί κανονικά
Συγκεκριμένα το μοντέλο ηχοσυστήματος είναι το JVC KD-R851BT. Στα χαρακτηριστικά Bluetooth αναφέρει Bluetooth Ver.2,1 +EDR,
A2DP, AVRCP 1.3, OPP, PBAP, SPP.
Το κινητό μου είναι το redmi note 3pro με android 6.0.1 και έκδοση MIUI 8.1 GTV 6.9.15 / Developer
Στο ηχοσύστημα έκανα update από firmware Που βρήκα στο site της JVC από τον 01/2015 αλλά τίποτα.
Έχω διαβάσει που έχουν και άλλα μέλη πρόβλημα (και με kenwood, pioneer) αλλά δεν έχει αναφερθεί κάπου η λύση. Μόνο στο ότι μέχρι το MIUI 5 δούλευε κανονικά.
Υ.Γ. Σε αυτοκίνητο Ford του 2010 που φοράει μαμίσιο ηχοσύστημα το Xiaomi Λειτουργει κανονικότατα.
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον @fkarvelas!
Κι εγώ έχω το ίδιο μοντέλο στο αμάξι μου (JVC KD-R851BT) και δούλευε άψογα με το Samsung S4 Mini που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό.
Τώρα με το RedMi Pro που έχω, με περασμένο το τελευταίο XTRV Dev firmware (XTRVbeta1-6.12.8) εξακολουθεί να έχει θέματα.
Ενώ μπορώ μέσω του συστήματος στο αυτοκίνητο να κάνω αναζήτηση στο τηλεφωνικό κατάλογο, όταν πατάω το control στο αμάξι για να καλέσει μου γράφει Error στην οθόνη.
Το mic και τα ηχεία, δουλεύουν κανονικά σε εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις, απλά αν θέλω να απαντήσω σε μία κλήση ή αν θέλω να πάρω ένα τηλ. θα πρέπει να το κάνω από το κινητό και όχι από το ηχοσύστημα. -
Φιλε μου ακομα το ιδιο προβλημα εχω. Δεν εχει φτιαξει με κανενα update
-
Καμία λύση ή να λειτουργήσει με κάποιο τρόπο δεν υπάρχει, ε;
Είναι άραγε θέμα συσκευής ή λόγω περιορισμών του λειτουργικού (MarshMallow); Είναι κρίμα τέτοιο κινητό και να μην λειτουργεί σωστά σε κάτι που τα παλαιότερα κινητά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα. -
Είναι όντως κρίμα. Πιστεύω έχει να κάνει με την συσκευή. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει στο pioeer Λειτουργεί κανονικά.
Θα μου πεις το redmi δουλεύει κανονικά σε μαμίσια ραδιοcd αυτοκινήτων.
Οπότε απλά υπάρχει ασυμβατότητα που εύχομαι να λυθεί κάποια στιγμή.
Πάντως ειλικρινά ίσως είναι ο μόνος λόγος που δεν θα ξαναέπαιρνα xiomi. Και ότι επίσης δεν λειτουργούν όλα τα ακουστικά και πάντα. Ανάλογα τα κέφια του. Και αν εξαιρέσεις καποιες φορές που δεν έχει καλό σήμα και 3G.χιχι
Κατά τα άλλα σουπερ ικανοποιημένος. -
Ο/H fkarvelas έγραψε:
Είναι όντως κρίμα. Πιστεύω έχει να κάνει με την συσκευή. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει στο pioeer Λειτουργεί κανονικά.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Παιδιά έχω πρόβλημα. Και εγώ στο redmi note 4 με την σύνδεσιμοτητα με Bluetooth ακουστικά. Δεν τα βρίσκει το κινητό. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα