Fix - Problems with performance after switching from mobile data to Wi-Fi (03-18)
Και οι προηγούμενες 2 ήταν πολύ καλές. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
Εχω ξεχάσει τελείως οποιαδήποτε σκέψη για αλλαγή συσκευής. Ξανανεωσα την αγάπη μου για το Μι4 !!!!
Σκεπτόμουν να προχωρήσω σε αγορά του ΜΙ5 αλλά δεν με ενθουσιάζει τόσο, το redmi note 3 pro είναι τώρα καλή επιλογή αλλά με κλειδωμένο bootloader θα κοπιάσουμε για να βάλουμε GTV. Πολύ καλή επιλογή πλέον φαντάζει στην τιμή που έχει πέσει η αγορά του Mi Note Pro λόγω ποιότητας κατασκευής - ανώτερη απο το MI5- . Επίσης νομίζω πως αντέχουμε να περιμένουμε και το νέο Mi Note Pro αλλά και να δούμε τι θα βγάλει και η meizu με το ΜΧ6 για κάποια διαφορετική επιλογή.
Ψαχνω να βρω κάτι για να αναφέρω, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Απλά καταπληκτική dev rom. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε για πάρτι μάς !!!
Καλημέρα σε ολους , εχω mi4, εχω περάσει την 6.3.10.
Γυρνάω σε recovery mode και διαλεγω στο twrp να κανω install το update, παταω flash και μου βγαζει error installing zip file.
Παρολα αυτα κανω reboot και για αρκετα λεπτα φορτώνει ... κατι. Οταν τελειωνει και τσεκαρω ειμαι ακόμα στην 6.3.10