Έκανα επανεκκίνηση σε recovery mode και ξαναπερασα τη ROM. Όλα οκ...! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..!Ο/H iliasnous έγραψε:
Για Redmi Note 4G LTE DS έχω το εξής πρόβλημα. Πέρασα την προηγούμενη GTV rom κάνοντας καθαρή εγκατάσταση με fastboot κ τώρα που θέλω να περάσω αυτή μέσω updater μου κάνει loop το σηματακι της xiaomi στην εκκίνηση. Σαν να μην έχει recovery.Βγάζω τη μπαταρια κ μετά bootαρει κανονικά..Κάποια ιδέα? Επίσης το Dolby Atmos και το supersu.zip λείπουν.Το mod για τα μηνύματα υπάρχει.
[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Τελικά, έκανα επανεκκίνηση με TWRP -factory reset- ξεκίνησα με Αγγλικά και όλα δουλεύουν κανονικά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο Πορτοκαλί TWRP είναι ότι πήγα να κάνω internal wipe και δεν με άφησε λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για interanl Wipe και μπορώ να κάνω factory reset, το οποίο και έκανα γιατι δεν είχα άλλη επιλογή. Επίσης δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά στις προηγούμενες Rom έκανα πάντα wipe internal-cash-delvic-system-data πάντα ήμουν μια χαρά αλλά το TWRP έκανε πάντα 3 λεπτά περίπου. Αυτή την φορά έκανε περίπου 3-4 δεύτερα, (Factory reset όχι Internal) όπως και να έχει ΦΟΒΕΡΟ ! Ακόμα νομίζω ότι οι εφαρμογές ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα. Πρωτη φορα βλέπω όταν κλείνω τις εφαρμογές ελεύθερη Rom μέχρι 1,8 GB .Μπράβο στα Παιδιά. Άντε να δουμε τωρα και την Μπαταρία.
-
ελπιζω μετα τη ελληνικοποιηση του ρεκοβερυ να μη εχουμε αλλες αλλαγες στο θεμα ρεκοβερυ.
οταν αλλαζει το ρεκοβερυ και δε μπορουμε να κανουμε επαναφορα απο προηγουμενο backup αν κατι παει στραβα ποιο το νοημα;
εχω backup th 6.3.3 & 6.3.17 τα οποια δε μπορω να επαναφερω αν κατι δε δουλευει καλα στη τελευταια ρομ. -
Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
οταν αλλαζει το ρεκοβερυ και δε μπορουμε να κανουμε επαναφορα απο προηγουμενο backup αν κατι παει στραβα ποιο το νοημα;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
edit. το τσεκαρα ακομη και να βαλω αγγλικα παλι δε βλεπει το αρχειο backup. το οποιο εγινε με το 3αρι twrp. -
Ο/H bandit650 έγραψε:
ναι . την ειχαν και οι δυο. μετα το φλασαρισμα της τελευταιας ρομ με το twrp με τα ελληνικα οταν πατησα επαναφορα δε εβλεπε το αρχειο. μηπως επειδη οταν εγινε το αρχειο ηταν στα αγγλικα και οταν ζητηθηκε η επαναφορα ηταν στα ελληνικα;
-
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
ναι . την ειχαν και οι δυο. μετα το φλασαρισμα της τελευταιας ρομ με το twrp με τα ελληνικα οταν πατησα επαναφορα δε εβλεπε το αρχειο. μηπως επειδη οταν εγινε το αρχειο ηταν στα αγγλικα και οταν ζητηθηκε η επαναφορα ηταν στα ελληνικα;
edit. το τσεκαρα ακομη και να βαλω αγγλικα παλι δε βλεπει το αρχειο backup. το οποιο εγινε με το 3αρι twrp.
- Που έβαλες να αποθηκευτεί το nandroid backup σε SD ή εσωτερικό χώρο;;
- Aν περιηγηθείς με τον file explorer βλέπεις να υπάρχει ο φάκελος backup και να έχει περιεχόμενα αρχεία μέσα εκεί που το αποθήκευσες;;
- Πες μας ποιο είναι το όνομα του υποφακέλου μέσα στον φάκελο backup;;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Που έβαλες να αποθηκευτεί το nandroid backup σε SD ή εσωτερικό χώρο;;
-
Όπως και στην προηγούμενη έκδοση, έτσι και τώρα διαγράφω φωτογραφίες απο τη θέση ,,Άλμπουμ,, κι αυτές επαναφέρονται μόνες τους πάλι.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ????? -
Ο/H Babis Galanidis έγραψε:
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?????
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@Babis Galanidis όταν σβηνεις φρόντισε να ειναι το Wifi ανοιχτό γιατι δεν ενημερώνεται το Mi Cloud, οπότε στην 1η συνδεση σου τα επαναφερει
-
Δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το backup στο twrp 3 ειτε ειναι στα αγγλικα ειτε στα ελληνικά το τσεκαρα ,οπως και να εχει γινει λειτουργει κανονικα εφοσων το εχουμε κανει μεσα απο το twrp 3 το δικο μου ή του jemmini .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα