Καλημέρα, όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα...
Τώρα σίγουρα δεν έχει καταπιεί κανείς μας κανένα πολυμετρο ε

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sokri_m έγραψε:
Εχει κανείς Q card για data; Δουλεύει κανονικά σε Redmi note 2;
Δεν εχεις άδικο φίλε μου και στη τελευταία έκδοση πλέον είναι ακόμα ποιο έντονο και ενοχλητικό, ρουφάει αχόρταγα την μπαταρία και χωρίς να τρέχει από κάτω ανοιχτό τίποτα παρολο που όλη την ημέρα σκοτώνω οτι εφαρμογή ανοίγω αμέσως...Ο/H faklan έγραψε:
Καλημέρα, όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα...
Πλεον κανει το σκριπτακι τα wipes που χρειαζονται.Ο/H marinos94 έγραψε:
παιδια καλησπερα μια βοηθεια αν μπορειτε
Για να κανω upgrade απο recovery ποια wipes θελει?
Ευχαριστώ
Ευχαριστω για την απάντηση! Είμαι με 6.3.11 κ σε update σε 6.3.24 δεν δούλευε με τίποτα, οπότε ξαναγυρισα στην 6.3.11 και όλα καλά..Ο/H kinezos69 έγραψε:
Εγώ και δουλεύει κανονικά αλλά θέλει να βάλεις τις ρυθμίσεις της Q για το Internet
Με ποιο τρόπο?Ο/H sokri_m έγραψε:
Είμαι με 6.3.11 κ σε update σε 6.3.24 δεν δούλευε με τίποτα, οπότε ξαναγυρισα στην 6.3.11 και όλα καλά..
δεν μπαινει σε recovery με κανενα συνδυασμο, κανει reboot και κολλαει σε μαυρη οθονη.Ο/H pechr έγραψε:
@lambo
Δοκίμασε να μπεις σε recovery με συνδυασμό πλήκτρων;; Γιατί ίσως να μην χρειαστείς οριστική διαγραφή....
Αν εν μπαίνει ούτε σε recovery τότε ακολούθησε το link εδώ:FastBoot ROM mi-4 στη ίδια σελίδα έχει τον οδηγό που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για την διαδικασία
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πρώτα προτού προχωρήσεις παρακάτω, είναι να φορτίσεις την συσκευή σου όσο το δυνατόν περισσότερο.Ο/H lambo έγραψε:
δεν μπαινει σε recovery με κανενα συνδυασμο, κανει reboot και κολλαει σε μαυρη οθονη.
Θα τσεκαρω το λινκ που εστειλες σ'ευχαριστω πολυ.