Ναι και είμαστε και οι δύο Δυτικά (αν σου κάνει διαφορά αυτό)Ο/H blade_ έγραψε:
ευχαριστω!ας του στειλω ενα πμ του παιδιου μπας κ βγαλω ακρη...θεσσαλονικιος?
Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker!ΠΡΟΣΟΧΗ-Μπαίνει μόνο σε fastboot
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H blade_ έγραψε:
ευχαριστω!ας του στειλω ενα πμ του παιδιου μπας κ βγαλω ακρη...θεσσαλονικιος?
-
-
τι να πω?μαλλον σε χρειαζομαι η τουλαχιστον το καλωδιο σου :p
νομιζω εχω φτασει σε σταδιο που λυνεται το προβλημα μου με edl
σου παραθετω και το ποστ μου
3s με bootloop δε μπαινει σε edl mode
εχω δοκιμασει τα παντα κ με διαφορους drivers νομιζω.fastboot το βλεπει παντα,το κινητο δεν ανοιγει,μονο bootloop,αυτα... -
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μισό να σου δώσω προγράμματα κι να το βάλεις σε edl
-
Κατέβασε αυτό και τρέξε το όσο το τηλέφωνό είναι σε fastboot. Θα μπει σε edl. Αν κατάλαβα καλά δεν μπαίνει τώρα και σε edl;
xiaomi-miui.gr/community/index…t/15149-fastboot-edl-zip/Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@blade_, επικεντρώσου σε ένα από τα δύο θέματα, γράφεις εδώ, γράφεις στο άλλο θέμα, στο τέλος θα τα μπλέξουμε χειρότερα
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κατέβασε αυτό και τρέξε το όσο το τηλέφωνό είναι σε fastboot. Θα μπει σε edl. Αν κατάλαβα καλά δεν μπαίνει τώρα και σε edl;
xiaomi-miui.gr/community/index…t/15149-fastboot-edl-zip/
επισης δοκιμασα και τους 3 πιθανους τροπους που εχω βρει σε αλλο σαιτ για edl.το μονο που καταφερνω με συνδυασμους κουμπιων ειναι να μπω σε ενα Mode Που βγαζει ενα κινητο τηλεφωνο με ενα καλωδιακι απο κατω στην οθονη.οποτε απ οτι καταλαβα,επειδη γραφει locked,δε μπορω να μπω σε edl με τον νορμαλ τροπο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@blade_, επικεντρώσου σε ένα από τα δύο θέματα, γράφεις εδώ, γράφεις στο άλλο θέμα, στο τέλος θα τα μπλέξουμε χειρότερα
-
Καβάλα τότε ένα αυτοκίνητο και έλα Εύοσμο. Είναι διάσημος για τα Cafe του.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Καβάλα τότε ένα αυτοκίνητο και έλα Εύοσμο. Είναι διάσημος για τα Cafe του.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες