Τελικα το προβλημα λυθηκε με το γνωστο καλωδιακι.ευτυχως πηγαν ολα καλα κ το κινητο επανηθλε.
Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το χρονο τους κ ακομα περισσοτερο τον @'GR_Macedon που δεν καταδεχτηκε ουτε κερασμα.απλα εξαιρετικος Ανθρωπος(τονιζω το α)
Τελικα το προβλημα λυθηκε με το γνωστο καλωδιακι.ευτυχως πηγαν ολα καλα κ το κινητο επανηθλε.
Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το χρονο τους κ ακομα περισσοτερο τον @'GR_Macedon που δεν καταδεχτηκε ουτε κερασμα.απλα εξαιρετικος Ανθρωπος(τονιζω το α)
Ωραία νέα Θα ήθελα πολύ να ειμαι και εγω μαζί σας, αλλά όταν είδα το μύνημα του @'GR_Macedon' ήταν ήδη αργα
Τι να κάνουμε ... ενίοτε παιδευόμαστε και με ράφια ντουλάπας
Ωραία νέα Θα ήθελα πολύ να ειμαι και εγω μαζί σας, αλλά όταν είδα το μύνημα του @'GR_Macedon' ήταν ήδη αργα
Τι να κάνουμε ... ενίοτε παιδευόμαστε και με ράφια ντουλάπας
δεκτη κ μονο η σκεψη!λογικα θα τα πουμε σε καποιο meeting!
Να σας κάνω κα ι μια ερωτηση επί του πιεστηριου . Δε μου δουλεύει το Led στις ειδοποιήσεις (στη φόρτιση κανονικά; κανονικά ) φοράω galen rom και επίσης βγαίνει ο ορθογραφικός ? Δε μου εμφανίζεται παντού . .