καλησπερα.επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα σε 3s,υπαρχει καποια λυση τελικα?το κινητο δε μπαινει με τιποτα edl και γραφει locked bootloader
Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker!ΠΡΟΣΟΧΗ-Μπαίνει μόνο σε fastboot
-
-
Δοκίμασε να φτιάξεις ενα deep flash cable για να μπεις σε edl mode με αυτό.
Δες εδώ: Deep Flash Cable -
Ο/H nflo έγραψε:
Δοκίμασε να φτιάξεις ενα deep flash cable για να μπεις σε edl mode με αυτό.
Δες εδώ: Deep Flash Cable
-
για περιέγραψε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε να κρατήσεις το power button για αρκετή ώρα για να δεις αν κλείνει το κινητό;
-
Ο/H nflo έγραψε:
για περιέγραψε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε να κρατήσεις το power button για αρκετή ώρα για να δεις αν κλείνει το κινητό;
-
Ο/H blade_ έγραψε:
φυσικα.κανει reboot k bootloop.μπαινει μονο σε fastboot.και με συνδυασμο ολων των κουμπιων σε μια εικονα του κινητου με ενα καλωδιακι απο κατω
How to Put Redmi 3 Into EDL Mode | Xiaomi Tips -
@blade_ Εγώ θα δοκίμαζα να το βάλω σε edl mode και να περάσω μια fastboot rom με το deep flash cable, δεν είναι δύσκολο να το κάνεις μόνο σου.
edit: φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει όλους τους άλλους συμβαστικούς τρόπους για να μπει το κινητό σε edl. Δες αυτό που είπε ο @lallasgr -
παιδια πρωτον ευχαριστω πολυ,δευτερον εχω δοκιμασει ολους τους τροπους
μου φαινεται λιγο δυσκολο να κανω το καλωδιο
τι αλλαζει με αυτο? -
Ο/H blade_ έγραψε:
τι αλλαζει με αυτο?
Το έχουν κάνει τόσοι άλλοι .... μην μασας .. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H blade_ έγραψε:
τι αλλαζει με αυτο?
-
Ο/H blade_ έγραψε:
δε το εχω καθολου!!!θα μπει οντως?αναρωτιεμαι πραγματικα..το εχεις αυτο το καλωδιο?θεσσαλονικη βλεπω κιολας..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H blade_ έγραψε:
δε το εχω καθολου!!!θα μπει οντως?αναρωτιεμαι πραγματικα..το εχεις αυτο το καλωδιο?θεσσαλονικη βλεπω κιολας..
υγ.δε βλεπω να δεχεται πμ.αν καποιος εχει τη καλοσυνη,...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες