Διαφήμιση

Πρόβλημα με gps σε Redmi 3

• Πρόβλημα με gps σε Redmi 3

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι, όταν δουλεύω κάποιον gps tracker "όπως για παράδειγμα το endomondo" μου κάνει το εξής: με την εκκίνηση του προγράμματος κλειδώνει αρκετά γρήγορα κρατάει το στίγμα έως ότου είναι ανοιχτή η οθόνη και η καταγραφή γίνεται κανονικά, με το που σβήνει η οθόνη,η εγώ πατήσω το power button για να σβήσει η οθόνη μετά από λίγο σταματάει να γίνεται καταγραφή, με το που θα ξεκλειδώσω την οθόνη ξανά ξεκινάει η καταγραφή.
      Σε προγράμματα όπως το google maps που η οθόνη παραμένει ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Αυτό ισχύει και για το here map.
    • Μήπως κλείνοντας η οθόνη το endomondo "θεωρεί" ότι δεν το χρειάζεσαι πιά, οπότε και σταματάει?
      Όπως π.χ. το βίντεο ...όσο είναι ανοιχτή η οθόνη καταγράφει, όταν πατήσεις το power να σβήσει η οθόνη, σταματάει και η καταγραφή...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Μήπως κλείνοντας η οθόνη το endomondo "θεωρεί" ότι δεν το χρειάζεσαι πιά, οπότε και σταματάει?
      Όπως π.χ. το βίντεο ...όσο είναι ανοιχτή η οθόνη καταγράφει, όταν πατήσεις το power να σβήσει η οθόνη, σταματάει και η καταγραφή...
      αυτό δεν είναι πρόβλημα του endomondo, το πρόγραμμα αυτό το δουλεύω δυο χρόνια και, και το έχω εγκαταστήσει σε πάνω από 10 συσκευές, στο συγκεκριμένο τηλέφωνο το πρόγραμμα δούλεψε καλά με την stable κινεζική.
      Τώρα είμαι με την τελευταία ελληνική gtv.
    • Διαφήμιση
    • Α...ωραία! Άρα έχεις εντοπίσει από που προέρχεται το πρόβλημα!
      Νόμιζα ότι δεν ήξερες την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα και προσπαθούσα να μαντέψω...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Α...ωραία! Άρα έχεις εντοπίσει από που προέρχεται το πρόβλημα!
      Νόμιζα ότι δεν ήξερες την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα και προσπαθούσα να μαντέψω...
      Οχι δεν έχω εντοπίσει από πού προέρχεται το πρόβλημα, αν το είχα βρει πολύ απλά δεν θα έγραφα.
      Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την rom, με το που μπαίνει αδρανοποίηση το τηλέφωνο σταματάνε να δουλεύουν στο παρασκήνιο τα προγράμματα του gps,
      Όσο για το "Α... ωραία" δεν μου άρεσε καθόλου, η βοήθας αν ξέρεις ή δεν γράφεις καθόλου.
    • Δες μήπως στο κλείνει η εξοικονόμηση ενέργειας εάν είναι ενεργή.

Ρυθμίσεις ->Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Διαχ. Χρήσης μπαταρίας εφαρμογών .
      Αν θέλεις να έχεις κάποιο προφίλ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ" στις επιλεγμένες εφαρμογές επέλεξε το endomondo και βάλτο να μην κλείνει ποτέ και να έχει ενεργή την τοποθεσία πάντα.

Μπορείς να δοκιμάσεις και με "Ανενεργή" τελείως την επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας.
      Εγώ το έχω σε προσαρμοσμένη ρύθμιση και δουλεύει κανονικά :) , γιατί μετά από κάποια έκδοση μου το έκλεινε και σε εμένα αλλά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή την λύση ...
    • Ο/H teodorzaf έγραψε:

Οχι δεν έχω εντοπίσει από πού προέρχεται το πρόβλημα, αν το είχα βρει πολύ απλά δεν θα έγραφα.Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την rom, με το που μπαίνει αδρανοποίηση το τηλέφωνο σταματάνε να δουλεύουν στο παρασκήνιο τα προγράμματα του gps,
      Όσο για το "Α... ωραία" δεν μου άρεσε καθόλου, η βοήθας αν ξέρεις ή δεν γράφεις καθόλου.
      Λυπάμαι που δεν μπορώ να ικανοποιήσω τις αναγνωστικές σου ανάγκες με καλύτερα επιφωνήματα... Νόμιζα ότι τουλάχιστον θα είχες την δυνατότητα να αναγνωρίσεις την προσπάθεια για βοήθεια, εάν όχι το αποτέλεσμα και να μην ήσουν τόσο αρνητικός.

Όσο για την ουσία, ήσουν σαφής! Είπες με stable κινεζική δεν υπάρχει πρόβλημα, με GTV Ελληνική, υπάρχει! Άρα σαφέστατα εννοείς ότι η αιτία για το πρόβλημα προέρχεται από την Ελληνική ρομ...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H roseman1986 έγραψε:

Δες μήπως στο κλείνει η εξοικονόμηση ενέργειας εάν είναι ενεργή.

Ρυθμίσεις ->Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Διαχ. Χρήσης μπαταρίας εφαρμογών .
      Αν θέλεις να έχεις κάποιο προφίλ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ" στις επιλεγμένες εφαρμογές επέλεξε το endomondo και βάλτο να μην κλείνει ποτέ και να έχει ενεργή την τοποθεσία πάντα.

Μπορείς να δοκιμάσεις και με "Ανενεργή" τελείως την επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας.
      Εγώ το έχω σε προσαρμοσμένη ρύθμιση και δουλεύει κανονικά :) , γιατί μετά από κάποια έκδοση μου το έκλεινε και σε εμένα αλλά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή την λύση ...
      Και εμένα πέρασε από το μυαλό μου το θέμα της μπαταρίας αλλά το κοίταξα και στις ρυθμίσεις λειτουργία εξοικονόμησης ήτανε το κανονική.
      Από αύριο που θα πάω για τρέξιμο θα δοκιμάσω και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις, σε ευχαριστώ.

Ο/H Bodai έγραψε:

Να υποθέσω ότι η εφαρμογή έχει όλα τα δικαιώματα που χρειάζεται για να τρεχει??
      Ναι έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή, μέχρι και αυτόματη έναρξη το έχω ξανακάνει.
    • Στην κανονική σου κάνει περιορισμό στο gps αν δεν έχεις ρυθμίσει την εφαρμογή.

Αν σου το κλείνει και πάλι δοκίμασε και το ανενεργή λειτουργία εξοικονόμησης.
    • Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν πρόβλημα αλλά ρύθμιση της διαχείρισης της μπαταρίας.
      Τώρα όλα δουλεύουν καλά.

Ο/H caeser έγραψε:

Μήπως κλείνοντας η οθόνη το endomondo "θεωρεί" ότι δεν το χρειάζεσαι πιά, οπότε και σταματάει?
      Όπως το έγραψες είναι αλλά εκεί που γράφεις "το endomondo" έπρεπε να γράψεις "το λειτουργικό"

Ο/H roseman1986 έγραψε:

Δες μήπως στο κλείνει η εξοικονόμηση ενέργειας εάν είναι ενεργή.

Ναι αυτή η ρύθμιση ηταν.

Ο/H roseman1986 έγραψε:

Στην κανονική σου κάνει περιορισμό στο gps αν δεν έχεις ρυθμίσει την εφαρμογή.

Αν σου το κλείνει και πάλι δοκίμασε και το ανενεργή λειτουργία εξοικονόμησης.
      Δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω την λειτουργία εξοικονόμησης, δουλεύει και με την ρύθμιση του screen shot.
    • Διαφήμιση