@caeser τελικά έγινε!!
Το έκανα από το κινητό και τώρα λέει ότι είναι rooted..!!
Έκανα την αποσυμπίεση σε συγκεκριμένο φάκελο στην κάρτα μνήμης και μετά το βρήκα από το twrp και ...όλα καλά.!
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@caeser τελικά έγινε!!
Το έκανα από το κινητό και τώρα λέει ότι είναι rooted..!!
Έκανα την αποσυμπίεση σε συγκεκριμένο φάκελο στην κάρτα μνήμης και μετά το βρήκα από το twrp και ...όλα καλά.!
Άλλη ερώτηση τώρα.... Με το flashify μπορούμε να περάσουμε (θεωρητικά πάντα!!) οποιαδήποτε stable ή dev ROM??
Τις πρώτες ημέρες που εκανα κάποιες δοκιμές, είχα δοκιμάσει με το flashify να περάσω την ελληνική stable για το redmi 3, αλλά δεν την περνούσε...
Άλλη ερώτηση τώρα.... Με το flashify μπορούμε να περάσουμε (θεωρητικά πάντα!!) οποιαδήποτε stable ή dev ROM??
Τις πρώτες ημέρες που εκανα κάποιες δοκιμές, είχα δοκιμάσει με το flashify να περάσω την ελληνική stable για το redmi 3, αλλά δεν την περνούσε...
Δεν έχω φλασάρει ποτέ ROM με το Flashify και δεν ξέρω να σου πω υπεύθυνα, έαν κάνει ή όχι για να φλασάρεις Rom.
Ωστόσο έχοντας το TWRP στη συσκευή σου που κάνει σίγουρα και σωστά τη δουλειά, γιατί να αναρωτιέσαι για το Flashify? Εκτός εάν θέλεις να κάνεις πειράματα, που δεν είναι κακή ιδέα... απλά κράτα κανά back up, just in case...:-)
Πανω που έγραφα οτι άλλη διαδικασία μας περιέγραψες στο πρώτο ποστ...!
Ασε... Έχω κάνει τόσες δοκιμές, που έμαθα και το backup για τα καλά....!!
Θα κάνω τις δοκιμές μου από το σπίτι, με υπολογιστή..... για να είμαι σίγουρος!!
Πανω που έγραφα οτι άλλη διαδικασία μας περιέγραψες στο πρώτο ποστ...!
Ασε... Έχω κάνει τόσες δοκιμές, που έμαθα και το backup για τα καλά....!!
Θα κάνω τις δοκιμές μου από το σπίτι, με υπολογιστή..... για να είμαι σίγουρος!!
Στο πρώτο ποστ περίγραψα, επ'ακριβώς, ΠΩΣ χρησιμοποιούμε το Flashify για να βάλουμε το TWRP στο κινητό και ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ να εγκαταστήσουμε τη ρομ...
Ωστοσο...έχω ΝΕΑ! Μου έβαλες "φυτιλιές" και μόλις το δοκίμασα...
Η απάντηση είναι ΝΑΙ... μπορείς, αλλά στην ουσία το Flashify χρησιμοποιεί και αυτό το TWRP για να φλασάρει... (δηλαδή κάνει ότι και εμείς περιγράφουμε στο πρώτο ποστ).
Έκανα την όλη διαδικασία βίντεο... Το μοντάρω... το ανεβάζω στο You Tube (θέλει το χρόνο του...) και το δημοσιεύω εδώ να το δείτε!
Για το "πείραμα" χρησιμοποιήθηκε ένα Redmi 1S με την τελευταία GTV-6.3.31 Rom και free έκδοση του Flashify.
(Σε full screen φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες)
Για να είμαστε "...ξηγημένοι" (χαχαχαχα!) όλα αυτά τα φλασαρίσματα της Rom που κάνουμε κατευθείαν μέσω του Flashify, είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Δεν το προτείνω επίσημα!
Μην έχουμε τίποτα "κολλήματα" κ.λ.π. και αρχίσουν τα παράπονα...
Κρατήστε back up... τουλάχιστον!
Υ.Γ. Ο σωστός τρόπος χρησιμοποίησης του Flashify περιγράφεται στο 1ο ποστ αυτού του Topic...
(Σε full screen φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες)
Off topic: Στο full screen, είδα σε μία "λεπτομέρεια" το Bluetooth ακουστικό..! Το είδα πριν καιρό και το ζαχαρώνω....
Τι λέει;; Κυρίως από ήχο στις κλήσεις με ενδιαφέρει. Αν σε ακούει καθαρά ο άλλος και αν τον ακούς κι εσύ καθαρά..!