[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Δεν το είχα ελέγξει το md5, το είδα τώρα και είναι ΟΚ.
Ίσως ξαναδοκιμάσω να κατεβάσω ξανά το αρχείο, αν και έβαλα την EU Version διότι δεν μπορούσα να μείνω χωρίς κινητό αφού δεν είχα πάρει Backup πριν (ας πρόσεχα !!! )
Τον κέρασα λίγα αυγά παραπάνω και δέχθηκε να δοκιμάσει την τύχη του...
Εγώ ονόματα δεν λέω, ούτε θα προδώσω την ταυτότητά του...
To ακούς Ceaser ? Δεν σε έδωσα..... -
-
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Ο/H xristos! έγραψε:
Ήμουν σε 6,3,17 GTV με καθαρή εγκατάσταση και το κινητό ζεσταινόταν πολύ και η μπαταρία έπεφτε αρκετά γρήγορα. Απο χθες σε stable eu 7.2.11 και πέρα ότι πάει πολύ καλά δεν ζεσταίνεται καθόλου.
Με τις dev πως είναι η μπαταρία? Για την 6,3,24 αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετή καλή από τα σχόλια που διάβασα.
Μι4
Θενξ
Χρήστος
Χρήστο, έπρεπε να κάνεις τίποτα για root για την stable; Ο bootloader, είναι κλειδωμένος; Σκέφτομαι να την φλασάρω αλλά με κολλάει αυτό...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Flash από recovery το su. Τη δουλεύω καιρό μαζί με xposed. Ίσως γυρίσω σε developer όταν πάρω καλό feedback για τη συσκευή μας. Όχι ο bootloader δν κλειδώνει
Sent from my MI 4W using Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά !
Έπειτα απο χρήση της Ρομ, να αφήσω και τα δικά μου χόλια όσο αναφορά το MiNote 4g (Virgo), παρουσίασε θεματάκια με τον ήχο κλήσης, με καλούσαν σε ΦΟΥΛ ΕΝΤΑΣΗ δεν έπαιζε ο ήχος, συμπεριφερόταν ώς αθόρυβο. Όπως επίσης και στο θέμα μπαταρίας είχε κολλήσει στο 77% και μετά απο REBOOT (απλό) πήγε στο 74% και επανήλθε και ο ήχος κλήσης στα κανονικά !
Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο -
-
1o μη γράφεις greeklish
2ο πήγαινε Ρυθμίσεις, Πρόσθετες ρυθμίσεις, Μπαταρία, Χρήση μπαταρίας και βγάλε ένα στιγμιότυπο στις Εφαρμογές και ένα στον Εξοπλισμό και ρίξε τα εδώ μέσα να δούμε τι σου τρώει τι -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα