Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Νομίζω ότι πρέπει να δεις εάν υπάρχει έκδοση γα την συσκευή πρώτα Search for TWRP for your device here:
      Διστυχώς δεν υπάρχει για την συσκευή που θέλω :(
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Έχω ένα Cubot Note S με android 6.0 το οποίο έχει stock recovery αλλά θα ήθελα εάν γίνεται ............
      Κάθε συσκευή έχεις δικό της recovery... Μην το δοκιμάσεις,,

• Ο/H michael έγραψε:

Αυτο το twrp είναι από το
      Mobileuncle MTK Tool ,περνά το twrp το δικό μου απο fastboot με την εντολη fastboot flash recovery recovery.img

drive.google.com/file/d/0ByvHBO_zjEhDV0h3RDNWMDBRdTA/view

@michael το περασα το δικο σου twrp ολα μια χαρα και μολις παω να περασω την gtv 6.9.22 εκει που φτανει στο install twrp flashing κανει reboot και με γυρναει παλι σε αυτο που σου εδειξα τι να κανω?
    • Διαφήμιση
    • καλημέρα. κάνω όλη την διαδικασία, παιρνάω το twrp, αλλα μετά μόλις το κλείνω και πάω να ξαναμπώ σε recovery, δεν μπαίνει.
    • Ο/H pit13 έγραψε:

κάνω όλη την διαδικασία,
      Ποια διαδικασία κάνεις ;; Ακριβώς τα βήματα γράψε.

• Ο/H michael έγραψε:

1.Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip του TWRP στον υπολογιστή
      2.Το recovery που χρειάζεστε βρίσκεται μέσα στο zip. θα το αποσυμπιέσετε και θα σας βγάλει το recovery.img
      3.Βάζετε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb στο C:\adb
      4.Τώρα τρέχουμε ένα CMD παράθυρο ως διαχειριστές (Run as administrator με win+x)
      5.Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode με τη χρήση του Volume- και Power ταυτόχρονα μέχρι να δούμε λαγουδάκι
      6.Στο CMD παράθυρο γράφουμε την εντολή "cd C:\adb" και enter για να μας πάει στο σωστό φάκελο
      7.Τώρα πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή

fastboot flash recovery recovery.img

και πατάμε enter και βλέπουμε την εντολή να ολοκληρώνεται με επιτυχία.

8.Έπειτα γράφουμε στο cmd παράθυρο την εντολή "fastboot reboot" και κρατώντας πατημένο το Volume+ στην συσκευή πατάμε enter

9.Μόλις δούμε το Mi Logo αφήνουμε το Volume+ και θα φορτώσει το κινητό στο TWRP (Σε κάποια κινητά δεν πρέπει να αφήσετε το Volume+ μέχρι να μπει στο recovery, αν δεν πιάσει ο πρώτος τρόπος δοκιμάστε με αυτόν).
      Έκανα αυτά τα βήματα. μετά έκανα απενεργοποίηση. πατάω power+ volume up και δεν έμπαινε
    • Κάντο ξανά και δες αν ολοκληρωνεται σωστά...
      Μην κάνει fastboot reboot ... Βγάλε το καλώδιο κ κράτα το power πατημένο μέχρι να μαυρίσει η οθόνη..
      Με το που δεις μάυρο αμέσως το volume + Μέχρι να μπει....
      Εύχομαι να φλασάρεις το σωστό recovery

• Διαφήμιση
    • τελικά μπήκε. πατάω power+volume up και βγάζει μαύρη οθόνη και μετά πάλι το logo mi. σε αυτό το σημείο αφήνω το power και έχω πατημένο μόνο το volume up και μπαίνει.
    • Το Power το πατάς μόνο για εκκίνηση και το αφήνεις.. Το + κρατάς πατημένο....

• Είχα κάνει την αρχική μετάφραση σε TWRP 3.0.0-2 και την είχα ανεβάσει στο twrp.me με αρκετά bugs σε σχέσει
      με τις λέξεις που λόγω μεγέθους έβγαιναν έξω απο τα κουμπιά. Στην συνέχεια (λόγω οτι είναι ανοιχτού κώδικα)
      έγιναν "διορθώσεις" απο κάποιον χρήστη (που μιλήσαμε στην συνέχεια) με google translator με αποτέλεσμα όχι και τόσο καλό.
      Παρακάτω έχω το αρχείο el.xml (με τις περιγραφές μέσα στα κουμπιά και με αρκετές διορθώσεις) για όποιο recovery θέλετε να το συμπεριλάβετε, και έτοιμο recovery για redmi note 3.

Φυσικά όποιος επιθυμεί να το διορθώσει καλύτερα, είναι ευπρόσδεκτο...

Το αρχείοΕΔΩ και το ΕΤΟΙΜΟ
      Redmi Note 3 (Hennessy) XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0
      Redmi 4 Prime XTRV_Stable_V8.5.1.0
    • Ο/H spkprs έγραψε:

Είχα κάνει την αρχική μετάφραση σε TWRP 3.0.0-2 και την είχα ανεβάσει στο twrp.me με αρκετά bugs σε σχέσει
      με τις λέξεις που λόγω μεγέθους έβγαιναν έξω απο τα κουμπιά. Στην συνέχεια (λόγω οτι είναι ανοιχτού κώδικα)
      έγιναν "διορθώσεις" απο κάποιον χρήστη (που μιλήσαμε στην συνέχεια) με google translator με αποτέλεσμα όχι και τόσο καλό.
      Παρακάτω έχω το αρχείο el.xml (με τις περιγραφές μέσα στα κουμπιά και με αρκετές διορθώσεις) για όποιο recovery θέλετε να το συμπεριλάβετε, και έτοιμο recovery για redmi note 3.

Φυσικά όποιος επιθυμεί να το διορθώσει καλύτερα, είναι ευπρόσδεκτο...

Το αρχείοΕΔΩ και το ΕΤΟΙΜΟ
      Η μετάφραση στα ελληνικά που έχουν τα twrp by mic έχει γίνει στο 100% απο εμένα και άλλα δύο μέλη της εδω κοινότητας πριν αρκετούς μηνες ,και δεν έχουν θεμα με λέξεις να βγαίνουν έξω από της κουμπιά :) .
    • Διαφήμιση
    • Δεν θέλω καμμιά αντιπαράθεση με κανέναν, απλά έχω το mail για το αληθές των λόγων μου.
      Και καλύτερα να τελειώσει εδώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα.
      Images
      • mail.jpg

86,81 kB, 1.089×557, viewed 132 times
      Redmi Note 3 (Hennessy) XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0
      Redmi 4 Prime XTRV_Stable_V8.5.1.0