καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος το εξης...θελω να αγορασω το redmi 3 pro.και λεει μονο για αγγλικα και κινεζικα στην ρομ.θα μπορεσω να βαλω ελληνικα η να παρω το redmi 3 το απλο?
ειμαι χρονια μελος εδω απλα ανενεργο.εψαξα χθες και δεν βρηκα ρομ για το PRO.και λεω μην το παραγγειλω και φαω φολα.και ενας φιλος που ασχολειτε μου ειπε μπορει να ειναι κλειδωμενο.
ειμαι χρονια μελος εδω απλα ανενεργο.εψαξα χθες και δεν βρηκα ρομ για το PRO.και λεω μην το παραγγειλω και φαω φολα.και ενας φιλος που ασχολειτε μου ειπε μπορει να ειναι κλειδωμενο.
Ο φίλος σου ..που ασχολείται, έχει δίκιο. Η συσκευή θα σου παραδοθεί με κλειδωμένο Bootloader, όπως πλέον θα συμβαίνει στις νέες συσκευές που παράγει η Xiaomi. Φυσικά εννοείται ότι με μια απλή αίτηση θα μπορείς να την ξεκλειδώσεις, όπως έκαναν 100άδες άλλοι χρήστες (αν διαβάσεις το φόρουμ, μέσα σε λίγα λεπτά θα το διαπιστώσεις και μόνος σου!). Και όπως σου είπε και ο φίλος @Bodai θα υπάρξει και υποστήριξη και από την κοινότητα...
Οπότε ...δύσκολες εποχές για φόλες!
το redmi 3 me 16giga το πηρα για τη σύζυγο, του πέρασα ρουταρισμένη ρομ, το εργαλείο πετάει και το ζηλεύω. Να όμως που κυκλοφόρησε το redmi 3 me 32giga και 3g ram, αλλά η κινέζα πωλήτρια λέει δεν μπαίνει η ρομ από το 16αρι, και εγώ κολλάω να το παραγγείλω διότι μόνο με Αγγλοκινέζικη ερχεται.
πιστεύω θα πουλήσει διότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, εκπληκτική τιμή, εμφάνιση
και "χορταστική μπαταρία".
ΜΑκάρι να γνώριζα τον τρόπο να βοηθήσω στη μετάφραση του firmware.