αγορά xiaomi redmi 3 pro?
-
-
-
-
-
Σε λίγο καιρό θα γίνω και γω κάτοχος και του Redmi 3 Pro (για την γυναίκα)!!!!Να ανεβαίνει σιγά σιγά η λίστα μου με τα Xiaomi!!!
Αγορά μέσω του σάιτ topcahsback και αγορά από το Gearbest που το έχει προσφορά σήμερα. τελική τιμή θα μου βγει £116.29-£7.67 =£108.61=~142.748201 Euros ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!! -
-
Ο/H SirNik έγραψε:
Επίσης πριν το στείλουν τσεκαρουν αν είναι οκ το κινητό και αφαιρούν άχρηστες κινεζικές εφαρμογες
Τα αποτελεσματα ηταν συνηθως απο μετρια εως ασχημα. Αυτα ομως σε αλλες μαρκες.
Εχει πλακα, αμα κοιταξει κανεις τα σχολια σε οποιοδηποτε μαγαζι, καποιο ελληνικο ονομα λεει το ποιημα
(root the phone, install greek, remove chineese apps...)
ΜΗΝ ζητατε απο τα μαγαζια να κανουν τιποτε με τις rom στα xiaomi. Δεν υπαρχουν κινεζικες εφαρμογες που να μην βγαινουν με 1-2 κλικ (και επιπλεον οι περισσοτερες, αν οχι ολες αφορουν διαφορα περιφερειακα της εταρειας, χωρις τιγκα διαφημισεις).
Ομως το τι φοραει το καθε μαγαζι ειναι θολό και μετα πρεπει να ψαχνεσαι για να δεις απο που θα ξεκινησεις.
Να ζητατε το τηλεφωνο οπως ερχεται απο τη "μαμα".
Η φαινομενικη ευκολια να μας το κανει το μαγαζι κρυβει αποστευτα μεγαλο ρισκο.
Αν δεν μπορουμε να κανουμε τα βασικα, εε ειτε βρισκουμε καποιον ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ να τα κανει, ειτε αγοραζουμε iphone...... εστω samsung. -
-
-
Γενικα υπαρχουν θεματακια με τα χρωματα των themes. Λιγα ειναι αυτα που δουλευουν ολα σωστα.
Τυπικα το default ή τα διάφορα της xiaomi δουλευουν σωστα. Δες αν εχεις και εκει θεμα. -
-
Μέχρι τώρα το κινητό φυσάει και ας μην έχω πάρει ακόμα την απόφαση να περάσω την Ελληνική Rom. (φοράει ακόμα την official 7.3.2.0 Stable)
Αυτό μόνο που με ενοχλεί και δεν ξέρω αν κάποιο άλλο παιδί έχει κάτι παρόμοιο είναι με την χρήση των mobile data. Τις περισσότερες φορές δεν έχει 3G αλλά H+ ακόμα και σε περιοχές που ξέρω ότι έχει 3G και δεν είναι και τόσο σταθερό. Χωρίς να μετακινούμαι παρατηρώ ότι το σήμα της κάρτας που τρέχει τα Mobile data παίζει σαν τρελό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα