MAGIC ™ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... ©
-
-
-
@vrs5 αυτό με τις "......50ΒραστεςΚωλοπατατεςΠουΘαΣτιςΧωσωΣτονΚωλοΑνΔενΤοΔεχτειςΤωρα" και κανόνισε να μην χρησιμοποιείται ήδη, πολύ αδικημένο εκεί που το βαλες κάτω απ΄το λιοντάρι που έκανε το ίδιο στη λιονταρίνα, αλλά χωρίς βραστές πατάτες!!
σβήστο απο κει και αφιέρωσέ του ένα δικό του ποστ...
αν δεν το ποστάριζε κάποιος γνωστός μου στο facebook, δε θα το παιρνα χαμπάρι....και ας μου επεσήμανε το Τανάση ( @Thracia) ότι έκλαψε χτες με τις κωλοπατάτες, αλλά δεν καταλάβαινα τι μου έγραφε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ευτυχώς το άλλο το καλό δεν εμφανίστηκε γιατί θα χαλούσε το πρώτο το καλό.....
σβήστο να πα στα διάλα...σου πα να αφιερώσεις ένα ποστ στις "......50ΒραστεςΚωλοπατατεςΠουΘαΣτιςΧωσωΣτονΚωλοΑνΔενΤοΔεχτειςΤωρα"!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το δέχτηκα μόνο και μόνο γιατί είναι κρίμα και άδικο να πάθω τέτοια ζημιά σε αυτή την ηλικία, διαφορετικάαααα .......
-
.
=============== Ιαν 16th 2017, 10:13pm ===============
.
=============== Ιαν 16th 2017, 10:14pm ===============
,
=============== Ιαν 16th 2017, 10:15pm ===============
,
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
.
=============== Ιαν 16th 2017, 11:28pm ===============
.
=============== Ιαν 16th 2017, 11:29pm ===============
.οταν η φύση οργιάζει
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
-
κάποιος τραχανάς, μου επεσήμανε ότι το Άβαταρ μου...... σκοτωνει, αληθεύει???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κάποιος τραχανάς, μου επεσήμανε ότι το Άβαταρ μου...... σκοτωνει, αληθεύει???
=============== Ιαν 17th 2017, 2:08pm ===============
η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ξυπνητήρια .........
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα