Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Οταν έχουμε ανοικτό hdr, σε θέμα με κίνηση, τότε το φλου είναι σίγουρο.
      Το hdr θέλει ακίνητο θέμα και τρίποδα ή πολύ σταθερό χέρι.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Εγω έχω τοσο σταθερό χέρι, που το hdr το έχω πάντα On.

Ακόμα κ κινούμενη εικόνα, εμένα "αποτυπώνεται" ακίνητη!!!

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Όταν το θέμα είναι σε κίνηση...δεν την σώζει τίποτα την φωτογραφία..HDR ή γιόκ HDR...δεν βγαίνει καλή! :thumbdown:
      Εκτός εάν υπάρχει καμία μαγική λύση και μου την κρύβετε... :whistling: :grin:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • @osalonikios
      Έτσι! Ούτε ημιανάπαυση δεν επιτρέπεται! :evil:

Παρεπιπτόντως, πριν λίγες μέρες τράβηξα ένα video τον πιτσιρικά μου σε ένα πάρτι γενεθλίων. 5 η ώρα το απόγευμα (στον χώρο υπήρχε και φυσικό φως δηλαδή) σε χώρο με πολύ καλό τεχνητό φωτισμό. Δεν θέλω να περιγράψω το αποτέλεσμα! Φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να το δει σε TV πάντως. Σε 1 λεπτό θα πονέσει το κεφάλι του από την αυξομείωση του φωτισμού (ο κόσμος περπατούσε και μια κάλυπτε τα φώτα λίγο, μία πολύ, μια περνούσε ο ψηλός, μία ο κοντός...φυσιολογικά πράγματα δηλαδή) και από το πολύ χαμηλό frame rate που μερικές φορές νόμιζες ότι παίζει με ταχύτητα 0,5x!
      Ο ήχος όμως...αν και "τσίριζαν" παιδάκια...ήταν καθαρός θα έλεγα! Ανέλπιστα καλός!
      Βγήκα και καμιά 20αριά φωτογραφίες...δεν ξέρω πιά να πρωτοπετάξω! :P

Σε εξωτερικό φυσικό φώς, ακόμα και την ώρα που σουρουπώνει, η κάμερα είναι πολύ πολύ πολύ καλή. Και το video και η φωτό είναι πραγματικά άριστες!
      Σε τεχνητό φωτισμό (σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις) είναι χάλι μαύρο. Ίσως για ανέβασμα σε social να είναι ΟΚ. Αλλά για να πείς οτι θα κρατήσεις αρχείο..ούτε για πλάκα. Μία που την είδαμε και μία που την σβήσαμε.

Το αποδεχόμαστε και πάμε παρακάτω.

Μην με παρεξηγείτε. Το έχω ξαναπεί. Η Apple με κακόμαθε στον τομέα φωτογραφία-video. ^^
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το έχω ξαναπεί. Η Apple με κακόμαθε στον τομέα φωτογραφία-video.
      Μήπως να σκεφτόσουν το Redmi Pro;
      Δεν ξέρω πόσο καλύτερες φωτογραφίες και video βγάζει αλλά σίγουρα βγάζει καλύτερες.

Even dead i will fight.
    • Και άλλος beta tester??

Έλα @pavlidisc, θατο διαπιστώσουμε παρέα αν όντως βγάζει καλύτερες φωτό.

Εγώ πάντως το πήρα για να βγάζει...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Μήπως να σκεφτόσουν το Redmi Pro;Δεν ξέρω πόσο καλύτερες φωτογραφίες και video βγάζει αλλά σίγουρα βγάζει καλύτερες.
      Εάν άλλαζα το Rn3 pro θα πήγαινα σε σειρά Mi. Δεν δίνω Redmi για να πάρω Redmi.

Απο την Mi σειρά, μόνο το Mi5 μπορεί ίσως να δώσει πραγματικά το κάτι παραπάνω γιατί διαθέτει (σύμφωνα με τους σχιστομάτηδες) οπτικό σταθεροποιητή 4 αξόνων. Το θέμα είναι οτι, απ'οτι διαβάζω, και το Mi5 δεν είναι σε χαμηλό φωτισμό (σε μή φυσικό θα έλεγα καλύτερα γιατί ο χαμηλός φωτισμός είναι παρεξηγημένος και ο καθένας τον ερμηνεύει όπως θέλει...) αμάν και ντε...

Η εκτίμηση για την ποιότητα μία φωτογραφίας ή video είναι σχετική. Ο κάθε ερασιτέχνης (σαν και εμάς) έχει την άποψή του. Την ποιότητα που είχα στο iPhone ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να την βρω ούτε κατά το ήμισυ σε άλλες συσκευές (πλην Salagy S6-7 που και μόνο στο άκουσμα της εταιρίας βγάζω σπυράκια!). Και επειδή το RN3 pro εμένα με ΥΠΕΡ-καλύπτει σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να χτυπήσω και ένα ΤΕΤΟΙΟ (κάνα 200άρι έχει με ποιότητα 1000φορές καλύτερη απο κάθε κινητό!)και άντε γειά... 8)

Το μόνο μείον σε αυτήν την περίπτωση είναι οτι την κάμερα θα πρέπει να προγραμματίσεις να την έχεις μαζί σου...ενώ το κινητό το κουβαλάς πάντα μαζί σου.

Είμαι σε βαθιές σκέψεις!!! Ρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος ε; :lol:
      • Επειδή μου αρέσει να πειραματιζομαι, :D σήμερα έκανα μια αγορά κάρτας Micro sd της verbatim 32 gb pro + με read speed up 90MB/sec και Write speed up 80MB/sec.. Τα αποτελέσματα που μου έδωσε είναι άκρως εντυπωσιακά σε βίντεο!! Ειδικά με την Snapdragon Camera σε 4κ αλλά και σε full HD 60frame τελικά το συμπέρασμα που βγάζω θέλει ταχύτητα σε εγγραφή για να αποδώσει ένα καλό βίντεο.. :) φοβερή ομαλοτητα ακόμα και σε γρήγορη κίνηση του κινητού !!
    • Εγώ διαχώρισα την φωτογραφική με το τηλεφωνο εδώ και πολλά χρόνια. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
      Όταν θέλω να βγάλω φωτογραφίες παίρνω μαζί μου μια φωτογραφική. Την μια φωτογραφικη την πήρα 650€ και την άλλη 180€.
      Όταν μου ρθει να βγάλω φωτογραφία και δεν έχω την φωτογραφικη μαζί μου τραβάω με το κινητό.
      Δεν έχω τρελε΄ς απαιτήσεις από το τηλέφωνο.

Even dead i will fight.
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

Επειδή μου αρέσει να πειραματιζομαι, σήμερα έκανα μια αγορά κάρτας Micro sd της verbatim 32 gb pro + με read speed up 90MB/sec και Write speed up 80MB/sec.. Τα αποτελέσματα που μου έδωσε είναι άκρως εντυπωσιακά σε βίντεο!! Ειδικά με την Snapdragon Camera σε 4κ αλλά και σε full HD 60frame τελικά το συμπέρασμα που βγάζω θέλει ταχύτητα σε εγγραφή για να αποδώσει ένα καλό βίντεο.. :) φοβερή ομαλοτητα ακόμα και σε γρήγορη κίνηση του κινητού !!
      Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι! Για μένα, εγγραφή video ΜΟΝΟ στην εσωτερική μνήμη!
      Αρκεί να είναι μέρα ε ;)
    • Διαφήμιση
    • Ακόμα και σε"σκοτεινό" περιβάλλον η εγγραφή είναι φανταστική! τρομερή διαφορά από την προηγούμενη κάρτα που είχα.. ;)