Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
-
-
-
-
Έχω παρατηρήσει παντος ότι το hdr του δουλεύει πολύ καλά στο 99% των περιπτώσεων!
flic.kr/p/HGTzaH
Με το παλιό μου xperia z1 για να βγάλω καλή hdr έπρεπε να γίνω άγαλμα.
Sent from Redmi Note 3 Pro -
-
@geoanto555
Φαντάσου την έβγαλα εντελώς για δοκιμή, αν προσέξεις ούτε καν εστίαση έχει και είναι και στραβή. Αν μπεις στο Flickr έχω άλλες 2 που είναι πολύ καλύτερες.
Ειλικρινά πριν μου έρθει η συσκευή, διαβάζοντας σχόλια και εδώ αλλά και σε άλλο φόρουμ σκεφτόμουν ότι δεν θα χρησιμοποιήσω την κάμερα ποτέ. Ευτυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Μπορει βέβαια με παλιότερες ρομ να είχε χειρότερα αποτελέσματα αλλά εγώ αν θυμάσαι (από τις χιλιάδες ερωτήσεις) έβαλα κατευθείαν την 7.3.2 global stable οπότε δεν έχω γνώμη. -
διάβασα στο dr.android για την footej camera
τεστ μεταξύ αυτής και miui
Imgur: The most awesome images on the Internet
δεν βλέπω κάποια ουσιώδες διαφορά εδώ αλλά έχει ωραίο μενού και πολύ καλύτερο autofocus
δοκιμάστε και εσείς να πάρουμε στρογγυλή άποψη
είναι και δημιουργία Έλληνα
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera&hl=en -
Την δοκιμασα εγω. Αρχικα μου φανηκε οτι ειχε πιο γρηγορο auto focus.
Σαν ποιοτητα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα καποια διαφορα αλλα δεν την πολυχρησιμοποιησα.
Απο θεμα settings παντως εχει ελλειψη.... δεν βρηκα να ISO που εχει η MiCamera (ισως να μην εψαξα αρκετα) και ουτε τιποτα εξτρα που περιμενα (shutter speed πχ) . -
Δοκιμών συνέχεια
Mi Camera στο auto dev6.5.26 (f2 1/100 iso100)
IMG_20160531_201928
Google Camera στο auto dev6.5.26 (f2 1/94 iso100)
IMG_20160531_201941
και για σύγκριση μια με dslr ψιλοauto κι εδώ
_MRK1079
και για πιο άμεση σύγκριση ένα crop από το κέντρο των παραπάνω φωτογραφιών (με την ίδια σειρά)
-
Ελπίζω το χέρι να ήταν ακινητοποιημένο κάπου
Επειδή αν δεν ήταν και 2 με την ίδια να έβγαζες, διαφορετικές θα ήταν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0