Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Λοιπόν, να αναφέρω το εξής για την Snapdragon Camera (αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει δηλαδή).
Κατά την χρήση HDR, πράγματι αποθηκεύονται 2 φωτογραφίες. Η μία είναι με HDR και η άλλη είναι... αυτή που θα έβγαινε χωρίς HDR! Είναι κάτι που εκαμνε και το iPhone. Αποθήκευε ΚΑΙ τις δύο φωτογραφίες (είχε επιλογή βέβαια για το εάν θέλεις να κρατάει και τις 2 ή μόνο την HDR).
Αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει και εδώ και ότι δεν πρόκειται για κάποιο bug.
from my RN3 proΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Η αλήθεια είναι οτι με την Snapdragon έχεις καλύτερη ποιότητα στην απόχρωση τον χρωμάτων και με πολυ καλύτερο μενου για να διαχειριστής .
Το μονο κακο της είναι ότι μειώνει τον φωτισμό μετα που θα βγάλεις την φωτογραφία.
Το μεγαλύτερο οπλο αυτής της κάμερας είναι το video της!! Με διαφορά οτι καλύτερο υπάρχει για την ώρα -
Αν δειτε και διάφορα βιντεακια που κυκλοφορούν στο YouTube θα δείτε οτι..
Η ναυαρχίδα mi 5 εχει κορυφαίο 3-axis stabilize αλλα παλι και εκεί έχουν τοποθέτηση πολυ φθηνό sensor φωτισμου..
Εχω ενα redmi note 4g και ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τον sensor, ποτε δεν με ένοιαζε αν είναι νύχτα είτε τραβουσα φωτογραφια ειτε βίντεο..ομαλοτητα στο μεγαλειο του σε κιν του 2014!
Η xiaomi εκανε ενα τεράστιο λάθος με τους sensores φωτισμού που επέλεξε για να εξοπλισει κιν του 2016. -
Η Snapdragon Camera έχει πολλές ρυθμίσεις στην φωτογραφία οι οποίες με μπερδεύουν πολύ. Δεν ξέρω και τι κάνουν βασικά. Η μαμά εφαρμογή είναι πολύ πιο απλή και νομίζω ότι σε ποιότητα τα παει μια χαρά.
Βίντεο είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Snapdragon τα παει πολύ καλύτερα. Έχω τραβήξει αρκετά video σε διάφορα format και περιμένω να τα δω στην TV μόλις πάω σπίτι. Έχω την εντύπωση (από όσο μπορώ να δω στην πολύ μικρή οθόνη του κινητού) ότι η αστάθεια του video δεν υπάρχει καθόλου. Αλλά ας το δω και στην μεγάλη οθόνη από Δευτέρα και θα σας πω. Για μένα αυτό το συνεχόμενο zoom και η τρομερή αστάθεια ήταν που έκανε τα πράγματα χάλια. Πράγμα που φαίνεται ότι με την Snapdragon λύνεται. Η προβολή σε μια 40αρα TV θα με πείσει
from my RN3 proΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Οταν παω να τραβηξω βιντεο βγαινει αυτη η γκρι μπαρα που δειχνω στην φωτο..αν π.χ ενεργοποιησω/απενεργοποιησω το φλας εξαφανιζεται η πατησω κατι αλλο,υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να προσεξω?ειμαι με gtv dev 6.8.11
Πρην απο λιγο εβαλα και την snapdragon camera (το .zip) και ειδα οτι δεν εχει αυτη την γκριζα γραμμη..επισης εχθες σε βραδινη φωτο κολλησε και χρειαστηκε επαννεκινηση για να συνελθει,και μου πεταξει και ενα "δεν μπορει να συνδεθει στην εφαρμογη καμερα"!Με την snap ολα ωραια αν και την εσβησα(την διεγραψα απο system και rr)οποτε η 6.8.11 εχει λιγο θεμα στην καμερα η τουλαχιστον σε εμενα..Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu devΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην shinig ().
-
Καλησπέρα παίδες αν έχει κάποιος το zip της snapdragon camera ας το βάλει σε ένα Dropbox, Google drive, ή κάτι τέτοιο να το πάρουμε κι εμείς γιατί έχει δύο μέρες παλεύω να το κατεβάσω από το official και δε μου κάνει το download corrupt! (θέλω το zip που περνάει με το twrp) ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H RadicalGR έγραψε:
Καλησπέρα παίδες αν έχει κάποιος το zip της snapdragon camera ας το βάλει σε ένα Dropbox, Google drive, ή κάτι τέτοιο να το πάρουμε κι εμείς γιατί έχει δύο μέρες παλεύω να το κατεβάσω από το official και δε μου κάνει το download corrupt! (θέλω το zip που περνάει με το twrp) ευχαριστώ εκ των προτέρων!
MEGAΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
open camera ή snapdragon? Πιο πολύ συγκλίνω στην open.
-
Σε εσωτερικό χώρο δεν βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες μήπως έξω βγάλει πιο καλές,τι ρυθμίσεις βάζουμε στο snapdragon camera;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
H "μαμά" κάμερα είναι η καλύτερη για φωτογραφίες...
Αναλογία διαστάσεων: 4:3 (16mp)
Ποιότητα εικόνας: Υψηλή
Καθαρότητα: Υψηλή
HDR: ON
Αλτσχάιμερ: ΝΟ
Αποθήκευση: sd card.....όχι αυτό δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα της φωτο...
H snapdragon, με κάποιες ρυθμίσεις που χει γραψει ο @nikostrex, είναι καλύτερη για πιο σταθερό βίντεο, για το οποίο βεβαίως βεβαίως(βίντεο με το RN3 PRO), fullhd & 4k απλά τα ξεχνάς....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άρα snapdragon για φωτογραφίες δεν είναι καλή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0