Φίλε μου είχα κάνει ακριβώς αυτά τα βήματα γιατί είχα παραλάβει με unofficial ρομ.
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
-
Μόλις το έκανα, όντως δούλεψε.
Θα τσεκάρω το απόγευμα εκτενέστερα.. -
Πως είπαμε θα με αφήσει να κάνω αποθήκευση τις αλλαγές του build.prop, γιατί δε με αφήνει?
Κάτι δικαιώματα είναι, αλλά που θα τα βρω??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι μεν σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα Manual controls, αλλά έχει κάποια προβλήματα.
Τουλάχιστον σε εμένα, δεν δίνει την δυνατότητα να κάνεις αποθήκευση στην SD, και όταν αλλάζεις πχ. το iso και το shutter speed, οι αλλαγές στην φωτεινότητα δεν φαίνονται πάρα μόνο όταν βγει η φωτογραφία. -
Με Stock CM13 Camera... Δεν είναι και τόσο άσχημη.
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ερώτηση: Οι drivers της κάμερας βρίσκονται μέσα στον kernel;
-
Ερωτηση.Τωρα που αναβαθμιστηκαμε σε mm μηπως να δοκιμαζαμε κανουργια εκδοση της google camera? Εκανα μια δοκιμη σε variant armX64 και ενω εγκαθισταται μου κανει fc οταν παω να το γυρισω σε βιντεο.Εχει ομως επιλογη για hdr+ οπως και στα nexus.Θα κανω μια δοκιμη με αρκετο φως να δω διαφορες.Οποιος ξερει κατι παραπανω (εκδοση του apk,γιατι κανει fc κτλ) ας βοηθησει.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εξαρτάται πως εννοείς το μέσα. Σε ενα subfolder βρισκονται, πιθανώς μαζί με άλλους drivers..O kernel στο Linux (και στο android) δεν είναι ενα αρχείο που το τρέχει ο η/υ κατά την διάρκεια του boot. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις ..
Μέχρι τώρα με αυτά που διάβασα κατάλαβα (χοντρά χοντρά) οτι...ΟΚ...υπάρχει το λειτουργικό Android πάνω στο οποίο στηρίζεται το MIUI. Περμάνε το λειτουργικό στο κινητό λοιπόν. Απο εκεί και πέρα το πώς θα δουλέψει το hardware εξαρτάται απο τον kernel. Αυτός είναι που ασχολείται με μπαταρίες, οθόνες, κάμερες και ό,τι έχει να κάνει με hardware (μέσω drivers προφανώς ?). Δεν ξέρω εάν τα λέω καλά.
Εάν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν έχει νόημα να παλεύουμε με φωτογραφικά τεστ με τις διάφορες miui rom εφόσον έχουν τον ίδιο kernel. Επίσης : εάν μία rom άλλης ομάδας (CM π.χ) έχει τον ίδιο kernel...θα βγάζει ΚΑΙ αυτή τις ίδιες φωτό.
Στέκει το σκεπτικό ή λέω π@π@ριές;;;;;;;
Μεγάλε Μήτσε@Mitsos_The_Great μπορείς να να τραβήξεις ένα video με έντονα θορυβώδες περιβάλλον (συναυλία π.χ - όχι με δυνατά ηχεία μέσα στο σπίτι σου, εκεί ο ήχος είναι "ξεκάθαρος") και να μας πείς εάν το αποτέλεσμα είναι τσιριχτό. Μήπως οι της CM κατάφεραν να διορθώσουν αυτό το πολύ ενοχλητικό φάουλ;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Στέκει το σκεπτικό ή λέω π@π@ριές
Οσον αφορά το συμπερασμα σου σχετικά με τον ίδιο kernel ανάμεσα σε διαφορετικές υλοποιήσεις το έχεις και εκει..
Ωραία αφου έφτασες μέχρι εδώ ψάξε λίγο να δεις τι είναι το HAL Θα καταλάβεις και πως παιζει η δενδροειδης δομή του kernel και πως είναι εύκολο να τον patch-άρεις σε σύγκριση με τα windows.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0