Ρε μη βγαίνετε οφ τόπικ....Γράφουν πιο κάτω....
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Την εβαλα την snapdragon. Δυστυχως το night mode με το που πεφτει λιγο ο φωτισμος εχει κλειδωμενο και ενεργοποιημενο το φλας, οποτε δεν μπορω να συγκρινω. Στο auto δεν βλεπω καμια διαφορα σε nr απο stock σε hht. Ακομη δεν ειδα διαφορα στο smoothness του βιντεο, αλλα ισως να μην το ελεγξα εκτενώς. Δοκιμασα την cyan camera και επισης δεν καταλαβα διαφορα, παλι χαμηλο shutter εχει.
Αρα μαλλον καταληγουμε stock camera + bacon/freed για πιο μακρα εκθεση. Σας ευχαριστω
Παντως αυτος που ειδα ειναι οτι αν αυξησεις το EV στα σκοταδια, αυξανει και το iso πανω απο 3200 που εχει στο default (τοσο στη stock οσο και στη bacon). Για ωρα αναγκης χρησιμο ειναι (βεβαια με ακομα παραπανω θορυβο) ενω με hht καπως παλευεται η λεπτομερια. Σιγουρα προτιμοτερο απο το να αυξησεις εκ των υστερων το φωτισμο με photoshop. -
@pavlidisc χααχα έτσι όπως πάει η οικονομία και τα οικονομικά μας βλέπω να το παίρνουμε σε 5 χρόνια και μάλιστα από 3ο χέρι....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά με καλή χρονιά.
Έχω βάλει την global official stable 8.1.1.0 με ελληνικά και έχω πρόβλημα με την μαμισια κάμερα. Όταν επιλέγω το hdr δείχνει να λαμβάνει την φωτογραφία αλλά στην προεπισκοπηση γυρνάει συνέχεια ένα κυκλακι που δεν τελειώνει ποτέ. Τελικά η εφαρμογή κολλάει εντελώς.
Στην αναφορά σφάλματος δηλώνει:
java.lang.RuntimeException: startPreview failed
at android.hardware.Camera.startPreview(Native Method)
at com.android.camera.CameraManager$CameraHandler.handleMessage (CameraManager.java:240)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:148)
at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:61)
Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Υγ έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων... -
Δοκιμασε την freedcam να δεις αν σου δημιουργει κι εκει θεμα με το hdr.
Σε καθε περιπτωση το factory reset δεν εκανε δουλεια, οποτε μαλλον πας για reflash γιατι δεν εχει βρεθει αντιστοιχο προβλημα με μαμα καμερα
-
Δημοσκόπηση για την πιο δημοφιλή εφαρμογή κάμερας στο MIUI
Best Camera App For Miui and Custom Roms - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum -
Πουθενα η freedcam στη δημοσκοπηση.
Μηπως να τους μαθουμε τα κολπα;
-
Ακομα και την manual πυο εχουν αυτη πειραζει ταχυτητες μονο σε api2 καμερες. Αρα ολες οσες εχουν παιζουν με default shutter speed που δεν λεει. Εγω πηρα το 3 εναντι του 4 μονο και μονο για να χω μακρυτερο exposure.
-
με freedcam δεν εχω προβλημα. θα κανω ξανα φλας...Ο/H The_Kostas έγραψε:
Δοκιμασε την freedcam να δεις αν σου δημιουργει κι εκει θεμα με το hdr.
Σε καθε περιπτωση το factory reset δεν εκανε δουλεια, οποτε μαλλον πας για reflash γιατι δεν εχει βρεθει αντιστοιχο προβλημα με μαμα καμερα
Ευχαριστώ
edit: εκανα φλας και ολα καλα! -
Να κανω μια ερωτηση. Την ημερα το hdr σας κανει καθολου διαφορα στη στοκ; Το δοκιμασα λιγο και δεν ειδα ουτε να φωτιζει τις σκιες ουτε να καιγονται λιγοτερο τα φωτεινα. Αντιθετα σε χαμηλο φωτισμο ειναι φαινεται να ανεβαζει λιγο το φωτισμο. Να κανω κατι λαθος; Εσεις βλεπετε διαφορα; Σε ρομ εχω την τελευταια ελληνικη stable.
Να σημειωθει οτι σε αλλες εφαρμογες (πχ google camera, next κλπ) οταν βαζεις hdr εχει διαφορα μεγαλη. -
Το hdr θα κάνει τη διαφορά εκεί που έχεις τοπία συνήθως ή χρώματα να παίξει αλλά πάντα ακίνηταΟ/H Antretng έγραψε:
Την ημερα το hdr σας κανει καθολου διαφορα στη στοκ;
Το είχα πάθει και εγώ στο redmi 2 παλιάΟ/H isskon έγραψε:
Τελικά η εφαρμογή κολλάει εντελώς.
Τελικά έφταιγε η Ρομ
Δοκίμασε να βάλεις καμιά άλλη να δεις αν φτιαχτεί -
Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. Τραβηξα δειγμα μια φωτογραφια απο εσωτερικο χωρο προς τα εξω που κλασσικα "δοκιμαζεται" το dynamic range οποιασδηποτε καμερας και φυσικα εκει ειναι που το hdr κανει πιο εμφανη διαφορα. Μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι με hdr χωρις να δεις το ονομα του αρχειου; Εγω μονο λιγο διαφορετικο white balance βλεπω και αυτο ισως επειδη δεν το πιασα ακριβως ιδια γωνια.
Ειναι φυσιολογικο αυτο για το κινητο ή εχω κανει καποια βλακεια κατα την εγκατασταση;

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0