Τι θα γινότανε ιδιωτικοί υπάλληλοι με στόχους και απειλές για απόλυση και το πινέλο στον πωπό; και ένσημα ημιαπασχόλησης για δωδεκάωρο;;;
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Λογικά πράγματα.
Αυτοί εκεί στα ΕΛΤΑ αεροδρομίου ειναι για πολλές απολύσεις.
Τη μονιμότητα μου μέσα.
Όλοι οι άχρηστοι και οι παλαμάκηδες ΔΥ γίνανε.
-
Μακάρι να έκαναν σωστά τη δουλειά τους κι ας είχα κουστούμι.
Και δεν είναι μόνο στα ΕΛΤΑ το πρόβλημα.
Στον ΟΤΕ το 2009 ένας απιθανός μου ζητούσε 0.02€ (αν θυμαμαι καλά γιατι μπορει να κάνω λάθος στο νούμερο) για χρέη του παππού μου προς τον ΟΤΕ που όμως πέθανε το 1981.
Κι εγώ το 81 ήμουν σπόρος.
Ή ο άλλος απίθανός στον ΟΑΕΔ που με έστειλε σπίτι να πάρω ένα επιπλέον χαρτί κι όταν πήγα πίσω και του το έδωσα δεν το κοίταξε καν. Κι όταν τον ρώτησα για το χαρτί μου λέει δε χρειάζεται αυτό.
Ή ο άλλος απίστευτος αστυνομικός που σε μπλόκο αγροτων στην ΕΟ Καβάλας Θεσσαλονίκης δεν μου επέπτρεπε να συνεχίσω ενώ το μπλόκο είχε τελειώσει ώρες πριν.
Και που σαι και στο τελωνείο το να κρατάνε ένα αντικείμενο για 1 μήνα αδικαιολόγητο ειναι. Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.
Even dead i will fight. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Μηπως σε στενεύει??
Μήπως σε ζοριζει??
Μήπως σου πέφτει λίγο μεγάλο??
Σου ταίριαξε γάντι??
Ο/H nikosdimo έγραψε:
Ο/H hellmore έγραψε:
Σήμερα ήρθε το δέμα, 44,10 όλα μαζί. Ωραίο κουστούμι...
Εγώ πρέπει να έχω μέλλον ακομα... !
Package Status: In Transit
Origin Country: Netherlands
2017-01-15 12:18 The item is on transport to the country of destination
2017-01-14 02:16 The item is at the PostNL sorting center
2017-01-09 03:46 The item is pre-advised
Destination Country: Greece
2017-01-14 02:16 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
======================================
-
Μακάρι..! Άντε να δούμε !
-
Εγώ περιμένω από το banggood δέμα με ένα καπέλο από τις 23 Νοεμβρίου untracked και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το κατάστημα μου επέστρεψε τα χρήματα, αλλά εγώ συνεχίζω να ελπίζω ότι θα ρθει. Μπάχαλο τα ταχυδρομεια αυτούς τους μήνες...
-
παρελαβα και εγω σημερα το δεμα μου με "κουστουμι" 46€ παρακαλω...
-
Τι μεταφορά επιλέξατε?
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
απλο ταχυδρομειο...με τα ελτα ηρθε,αλλα περασε τελωνειο...
-
Δεν ξέρω ίσως είναι τυχαίο γεγονός αλλά σε μένα 2 πακέτα μου που πέρασαν τελωνείο ήταν κ τα δύο SGPOST(απλό ταχυδρομείο ). Πέρα από αυτό έχω την εντύπωση μετά από τόσα ποστ που έχω διαβάσει οτι είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα περάσει κάτι τελωνείο ή όχι
.
-
Παιδιά καλησπέρα. Στις 18/12 αγόρασα το Redmi 4 Pro 3/32 GB από το gearbest.com με Unregistered Air mail service. Η αποστολή γίνεται με PostNL. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχουν περάσει 29 μέρες(εργάσιμες, υπολογίζοντας και τις αργίες) και δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση ως προς το που βρίσκεται το τηλέφωνο. Tracking Number: RS737303600NL. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι κάνω? Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί το πακέτο? Θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα να δω μήπως είμαι τυχερός και μου έρθει...
-
Παρέλαβα και εγώ το Redmi Note 3 PRO 32GB την έκδοση Kate με κουστούμι. Το τιμολόγησαν στα 133,75 οπότε πλήρωσα 32,10 Φ.Π.Α και 12,00 τα τέλη στο ταχυδρομείο, σύνολο 44,10. Την τιμή μάλλον την πήρα από skroutz τα παλικάρια από το τελωνείο Θεσ/νίκης αλλά για την 16GB έκδοση. Πάλι καλά να λες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0