Ούτε ο.... ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ δε μπορεί να το ξέρει αυτό!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜιλάς μαζί τους και τους καταθέτεις τα χρήματα μέσω Paypal και φρόντισε να γράψεις στην συναλλαγή τι ακριβώς κάνεις (πχ ηρθε η παραγγελία μου μετά από 6 μήνες και σου ξαναβάζω τα χρήματα που μου είχες επιστρέψει). Αυτό θα σε βοηθήσει με το Paypal ( αξιοπιστία ) στην επόμενη περίπτωση που ίσως πραγματικά χαθεί ένα ακριβό πακέτοΟ/H moisiadiskostas έγραψε:
καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αν έχεις κανει refund μία παραγγελία και σου επέστρεψαν τα χρήματα αλλά μετά από 1 μήνα έρθει η παραγγελία κανονικά τι κάνεις;
Ο/H demakhs έγραψε:
Ούτε ο.... ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ δε μπορεί να το ξέρει αυτό!!!
Είναι νωρίς βρε για dispute στις 80 ημέρεςΟ/H demakhs έγραψε:
Δε νομίζω να νιώθουν τόσο πολύ εκεί στο PayPal.
Εγώ @dnomikos νομίζω ότι έχουν μεταλλαχθει σε κινέζικα σκλήκια, τελευταίας τεχνολογίας μάλιστα.
Tracking number κολλημένο πάνω από 2 μήνες, απ την παραγγελία τρέχουν πάνω από 80 μέρες, κ μετά από claim, μου στέλνουν mail που γράφουν ότι αποφασισαν "in your favor" ενώ στον λογαριασμό μου στο site του PayPal, γράφει οτι είναι ανίκανοι.... εεεε... "after careful consideration, we re unable to decide this claim in your favor at this time".
Απάντηση, σε 2 μηνύματα μου, για το τι ισχύει τελικά, ουδεμία!!
Πόσοι ψηφίζουν ότι θα υπερισχύσει το mail, ψηφίστε!!!
Δυστηχώς δεν τα πρόλαβα απο το vickmal. ο'υτε βδομάδα δεν κρατησέΟ/H spideman3 έγραψε:
έχει στο geekbuying και σε καλή τιμη για ευρωπαϊκη αποθήκη . Αλλα δεν μπορω να κάνω τιποτα τώρα. δεν είναι νωρίς ακομα;Ο/H spideman3 έγραψε:
Διάβασε εδώΟ/H petrosarfaras έγραψε:
Μια ερωτήση είχαμε παραγγείλει δύο redmi note 4 απο τον ΝΟέμβριο του 2016 δεν παραλαβαμε και έχουμε παρει refund βλέπω στο trucking number τώρα μια καταχώρηση στις 31.1.2017 η οποία δεν υπήρχε οταν ζητήσαμε refund απο το paypal .
Εαν τυχών έρθουν τελικα τι πρέπει να κανω ????