και σε μενα στο ιδιο σταδιο ειναι απο 25/12 να δουμε ποτε θα φθασουν Καστορια εγω ειμαι και Τοιχιο θα πρεπει να περιμενω να παει ο πρακτορας να τα φερει απο ΚαστοριαΟ/H ipankas έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους. Άλλο ένα βήμα
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
να περάσει το τελωνείο Θεσσαλονίκης πρώτα χωρίς επιβάρυνση, Αλλά τώρα που πάτησε το πόδι του Ελλάδα ότι είναι να γίνει ας γίνει!!!!!
-
Λες να πάει Θεσσαλονίκη για τελωνείο;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
απ' ότι διάβασα εδώ στο forum όσα κατευθύνονται προς τα εμάς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ας ελπίσουμε ότι θα την γλυτώσουμε
-
Καλησπέρα. Δυστυχώς εγώ από vickmall.com ήμουν άτυχος. Για να δούμε τι ποσό θα βγει για να πληρώσουμε. Το δέμα στάλθηκε με Singapore post.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
[/URL]
-
που κατευθύνεται το δέμα για να το συνδυάσω με το προηγούμενο μήνυμα, θα 'ναιβει Θεσσαλονίκη;
-
Ο/H ipankas έγραψε:
που κατευθύνεται το δέμα για να το συνδυάσω με το προηγούμενο μήνυμα, θα 'ναιβει Θεσσαλονίκη;
Όχι το δέμα έφτασε αεροδρόμιο και προορισμό Πατρα
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK <--- πατήστε στο λινκ
Εγώ περιμένω 4 δεματάκια.. Τα τρια τελευταία από 6/12 μέχρι και 24/12 κάνουν βόλτες μέσα στην κίνα..
Το πρώτο από 14/12 ταξιδεύει για Ελλάδα...
Τι κάνουνε μωρεεεε -
εμενα ηρθε εστειλα τον αδερφο να το παρει χθες ηταν Αθηνα σημερα Καστορια δεν το περιμενα
-
καλώς το δέχτηκες, το κυριότερο πέρασε τελωνείο η όχι;
-
Ο/H ipankas έγραψε:
καλώς το δέχτηκες, το κυριότερο πέρασε τελωνείο η όχι;
-
Σήμερα μου ήρθε xiaomoδεματακι με Singapore post (geekpyuing) με έναρξη αποστολής 11/12 και άφιξη Θεσσαλονίκη.
Όλα καλά και δίχως "παρατράγουδα"!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0