αν κανουμε refund μέσω pay pal πχ ενα κινητο και τελικα ερθει το κινητο, το κραταμε? η το στελνουμε πισω?
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Eπειδή φαίνεται αν το παραλάβεις ή όχι, και επειδή το paypal μπορεί να μην σου ζητήσει τα χρήματα από το refund πισω δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις γιατί σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον το paypal (αν το παραλάβεις) μπορεί να αρνηθεί το refund. Γνώμη μου είναι είτε να μιλήσεις με το κατάστημα είτε να το αφήσεις να γυρίσει μόνο του πίσω στον αποστολέα. Εγώ το 2ο θα έκανα.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
αυτο θα κανω.. αν ερθει δεν θα παω να το παρω για να γυρισει πισω
-
Ή το παιρνεις και ξαναπληρώνεις τον πωλητη.
Even dead i will fight. -
-
Refund για την καθυστέρηση 2 μηνών++ από την παραγγελία(11-11), ακόμα κ αν παραλάβουμε, δικαιούμαστε?
-
Αν δεν έχεις παραλάβει δικαιούσαι.
-
Ο/H koulouras έγραψε:
Refund για την καθυστέρηση 2 μηνών++ από την παραγγελία(11-11), ακόμα κ αν παραλάβουμε, δικαιούμαστε?
Αν ειναι συστημένο θα φανεί αν το παρελαβες. Αν δεν ειναι........
=============== Ιαν 9th 2017, 1:18am ===============
Ο/H xristos9 έγραψε:
αυτο θα κανω.. αν ερθει δεν θα παω να το παρω για να γυρισει πισω
Οι διαπραγματευσεις γινονται αφού σου έχει έρθει ειδοποίηση και ΔΕΝ έχεις παει να το παραλαβεις
=============== Ιαν 9th 2017, 1:21am ===============
Ο/H akalyptos03 έγραψε:
Τι λετε θα ερθει το δεματακι ;; Caeh3p.jpg
μεσα στα ορια εισαι.. -
Καλησπέρα παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια.Θελω να ρωτησω αν ξέρει κανεις αν υπάρχει καθυστέρηση στο Ελε.Βενιζέλος και δεν ανοιγουν τους σακους απο κινα;Περιμενω ενα δεμα 12/12 και ακομα τιποτα.
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Fox79
Ένα είναι το σίγουρο που φέτος το Πάσχα πέφτει νωρίς και σχεδόν τα πάντα περνάνε Τελωνείο με τον φόρτο δεμάτων λόγου εορτών, καιρικών συνθηκών ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
-
Εγώ περιμένω πακέτα τέλη νοεμβρίου και ακόμα δεν βλέπω να έχουν φτάσει Ελλάδα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0