Εχεις δικιο σε οσα ειπες ναι.. και για το recovery και για τα υπολιπα.. απλα σε περιπτωση που γινει καμια στραβη απο λαθος δικο μου θα μεινχω χωρις τηλεφωνο μεχρι να χω χρονο να το επαναφερω.. δεν ειναι οτι βαριεμαι η οτι δεν θελω.. αντιθετως θα θελα πολυ να βαλω την ελληνικη με καθαρη εγκατασταση και να χω ολα τα υπολιπα.. απλα αυτη τη στιγμη το μονο που με κανει να βιαστω ειναι το root.. να χω τουλαχιστον ρουτ μεχρι να βαλω την ελληνικη ρομ..Ο/H makis1024 έγραψε:
@larrydura, με την καθαρή εγκατάσταση γλυτώνεις το factory reset, δεύτερον έχεις το twrp σαν recovery, τρίτον έχεις την ίδια βάση με εμάς τους υπόλοιπους που σε τυχόν σου πρόβλημα θα έχεις την ανάλογη υποστήριξη, τέταρτον θα έχεις και μια πλήρως ελληνική μεταφρασμένη miui, πέμπτον θα έχεις nandroit backup που συμαίνει ότι ανα πάσα στιγμή θα μπορείς να ξαναγυρίσεις στην στιγμή που το πήρες, κ. α σε έπεισα για την ελληνική gtv;
Υ. Γ και εγώ δουλεύω την αγγλική γλώσσα στην miui, αλλά στην Ελληνική gtv dev τα έχω όλα σε ένα.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνεις την μετάβαση τώρα, αντιθέτως μόνο ελαττώματα βλέπω στο να μεταθέτεις την καθαρή εγκατάσταση για μετά.
@pechr και @caeser πως το βλέπεται εσείς;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
λες να ρισκαρω να κανω καθαρη εγκατασταση? αυτο που φοβαμαι ειναι οτι τα ποστ που εχω δει με ατομα που δεν τα καταφεραν ειναι αμετριτα ( απο λαθοι δικα τους βεβαια ) αλλα οπως και να χει δεν θα θελα να μεινω με ενα τουβλακι τωρα που δεν εχω ουτε χρονο να ασχοληθω