Διαφήμιση

[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Video
  • Ο/H PetranEVO έγραψε:

παιδια έχω ένα μικρό θέμα με το κινητό . είχα dev κι παλαιότερα ,και τώρα ξανά πέρασα την τελευταία ,από stick όλα κανονικά delete τα πάντα data dalvik ,factory κτλ . δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα, εκτος που μόλις εγκατέστησα το messenger , σταμάτησε να μου δείχνει το led light,όταν έχω μήνυμα
    Όταν το βάζω να φορτισει ,τότε δείχνει στα άλλα δεν δείχνει . Είναι bug ; Αν όχι τι κανως

Μπες ρυθμισεις εκει θα βρεις notification light και ρυθμισετα

Sent from my MI 3W using Tapatalk
  • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

παιδια έχω ένα μικρό θέμα με το κινητό . είχα dev κι παλαιότερα ,και τώρα ξανά πέρασα την τελευταία ,από stick όλα κανονικά delete τα πάντα data dalvik ,factory κτλ . δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα, εκτος που μόλις εγκατέστησα το messenger , σταμάτησε να μου δείχνει το led light,όταν έχω μήνυμα
    Όταν το βάζω να φορτισει ,τότε δείχνει στα άλλα δεν δείχνει . Είναι bug ; Αν όχι τι κανως

Το έχω κάνει ήδη καμία αλλαγή .
  • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Το έχω κάνει ήδη καμία αλλαγή .

Κάνε wipe cache & dalvik. Και αν το πρόβλημα παραμένει ξανά πέρνα την ROM.

• Διαφήμιση
  • ξεκινησα την διαδικασια ξεκλειδωματος bootloader και κολλησα απο το πρωτο κιολας βημα.Αφου κατεβασα την κινεζικη dev Rom απο το Site και μετα μπηκα απο τον updater ξεκιναει την διαδικασια και σταματαει σχεδον στην αρχη της με μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης " το κινητο φοραει miui global 7.1 stable 7.1.1.0.0(LHPCNCK) Λογικα για να τρεξει η διαδικασια θα πρεπει να μπει official rom...Μηπως ξερουμε το πως???
  • σε mi note pro όλα πολύ καλα μεχρι στιγμης (την εχω μεσα από χθες το απόγευμα).μονο στο antutu επεσα λιγο από 79.500 78.500 :P.
    ευχαριστούμε ομαδαρα!!!!
  • Ο/H giannis4 έγραψε:

ξεκινησα την διαδικασια ξεκλειδωματος bootloader και κολλησα απο το πρωτο κιολας βημα.Αφου κατεβασα την κινεζικη dev Rom απο το Site και μετα μπηκα απο τον updater ξεκιναει την διαδικασια και σταματαει σχεδον στην αρχη της με μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης " το κινητο φοραει miui global 7.1 stable 7.1.1.0.0(LHPCNCK) Λογικα για να τρεξει η διαδικασια θα πρεπει να μπει official rom...Μηπως ξερουμε το πως???

Πήγαινε forum βρες την συσκευή σου και διάβασε το-α How to. Αν πάλι δεν βγάζεις άκρη ρώτα εκεί στην συσκευή σου.

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H billyrek έγραψε:

καλημερα κι απο μενα. Αυτο που εχω παρατηρησει αλλαζοντας εκδοση ρομ καθε εβδομαδα ειναι οτι εκτος απο την πρωτη η δευτερη ρομ του 16 (αυτη αν θυμαστε που δεν εφεγγε το σηματακι στη μια απο τις δυο καρτες ) ολες οι υπολοιπες καταναλωνουν πολυ γρηγορα τη μπαταρια. Μονο με τη συγκεκριμμενη εκδοση η μπαταρια κρατουσε μιαμιση μερα. Μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο γιατι ειναι εκνευριστικο;;
    Χρησιμοποιούμε μόνο όταν είναι απαραίτητο 3G, το ίδιο ισχύει για WiFi. Κλείνουμε όσες μπορούμε εφαρμογές που κάνουν διεργασίες στο παρασκήνιο. Την φωτεινότητα οθόνης το μέγιστο στο 50%, Και απενεργοποιούμε τον συγχρονισμό
    Ποιο 50% Το εχω τουλαχιστον στο 20% και ο συγχρονισμος ειναι κλειστος. Απλα με τις ιδιες ρυθμισεις το ειχα απο την αρχη και στη ρομ που αναφερω κραταγε το βραδυ ειχα πανω απο 45% μπαταρια και τωρα 9 η ωρα ειμαι οφ.
  • Διαφήμιση
  • note 4G......κατανάλωση μπαταρίας?????? Απογοήτευση!!!!!!!
    Οι κινέζοι μας δουλεύουν δεν εξηγηται αλλιως!!!!!

" Γεωπόνος”

• Όντως και εγώ μετά από 5 μέρες αυτό βλέπω έπεσε κατακόρυφα σε σχέση με την προηγούμενη η αυτονομία..
  • Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
    Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
    Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο :twisted: αλλά τίποτα!
    Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία :lol: και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% 8o
    Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
    μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ :lol:
  • Ο/H thomas01 έγραψε:

Στο Album εμφανίζει μόνο 1407 φωτογραφίες, από τις 1736 που έχω στο φάκελο camera.
    Εμφανίζει μέχρι την 2 Ιανουαρίου.
    Όσες έχω τραβήξει από τότε και έπειτα δεν τις εμφανίζει ούτε στο photos ούτε στο albums.

Είδα όμως ότι έχει λυθεί ένα παλιότερο πρόβλημα, αυτό της εμφάνισης φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, πχ 26/12, σε δύο groups. Πλέον τις εμφανίζει σε ένα group.

Προσπαθώντας να βρω αν διορθώνεται, τελικά εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες.
    Πρέπει μάλλον να οφείλεται στο ότι ενεργοποίησα και μετά απενεργοποίησα το συγχρονισμό με micloud.
    Κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω οτι δεν δείχνει ποτέ σωστά ολες τις φωτογραφιες.

Εχει θεμα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H faklan έγραψε:

Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
    Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
    Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο :twisted: αλλά τίποτα!
    Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία :lol: και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% 8o
    Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
    μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ :l
    μην απελπιζεσαι τοσο ευκολα φιλε αυτα υπαρχουν......μην νομιζεις πως με την stable θα λυσεις το προβλημα απο οτι εχω διαβασει σχετικα!!!!!!
    υπομονη μεχρι την επομενη ρομ πιστευω θα ειναι οκ.........γνωμη μου ειναι να μεινεις με XIAOMI γιατι η υποστηριξη που παρεχει η ομαδα μας XIAOMI-MIUI.GR(ονομα με κεφαλαια) δεν θα την βρεις ουτε στη samsung ουτε πουθενα αλλου!!!!!! ;) ;) ;)

" Γεωπόνος”