Διαφήμιση

[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Video
  • Ο/H Giannisagal έγραψε:

μην απελπιζεσαι τοσο ευκολα φιλε αυτα υπαρχουν......μην νομιζεις πως με την stable θα λυσεις το προβλημα απο οτι εχω διαβασει σχετικα!!!!!!
    υπομονη μεχρι την επομενη ρομ πιστευω θα ειναι οκ.........γνωμη μου ειναι να μεινεις με XIAOMI γιατι η υποστηριξη που παρεχει η ομαδα μας XIAOMI-MIUI.GR(ονομα με κεφαλαια) δεν θα την βρεις ουτε στη samsung ουτε πουθενα αλλουχαχα
    χαχαχα don't worry πλάκα κάνω για σαμ-σ-ΟΥΝΓΚ :P
    Απλως δεν έχω δει ούτε μια ρομ 6 να έχει αξιοπρεπή μπαταρία... με κιτκατ είχα 4-4μισή ώρες οθόνη και με 6 δεν έχω ξεπεράσει τις 2-2μισή !
    Κατά τα άλλα για την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και την ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ της ΟΜΑΔΑΡΑΣ εδώ μέσα πραγματικά είναι το κάτι άλλο και ΜΠΡΑΒΟ!
  • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Ο/H faklan έγραψε:

Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
    Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
    Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο :twisted: αλλά τίποτα!
    Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία :lol: και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% 8o
    Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
    μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ :l
    μην απελπιζεσαι τοσο ευκολα φιλε αυτα υπαρχουν......μην νομιζεις πως με την stable θα λυσεις το προβλημα απο οτι εχω διαβασει σχετικα!!!!!!
    υπομονη μεχρι την επομενη ρομ πιστευω θα ειναι οκ.........γνωμη μου ειναι να μεινεις με XIAOMI γιατι η υποστηριξη που παρεχει η ομαδα μας XIAOMI-MIUI.GR(ονομα με κεφαλαια) δεν θα την βρεις ουτε στη samsung ουτε πουθενα αλλου!!!!!! ;) ;) ;)

το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η πολυ Καλή υποστήριξη απο εδώ αλλά ότι η rom πολυ απλά δεν φτιάχνεται απο τα παιδιά εδώ. ότι δώσουν οι κινέζοι θα πάρουμε, με ότι προβλήματα έχει η κινεζική ρομ θα είμαστε.

αρα? αν δείτε μια ρομ Που είστε ευχαριστημένοι καθηστε εκεί , φτιάξτε την, πάρτε ενα image αφου την φτιάξετε για να μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα, και μετα θα μπορείτε να δοκιμάζετε όποιες θέλετε.

το κακό είναι με την ενσωμάτωση του twrp που αν πατε σε ποιο νέα και έχει πιο νεο twrp το παλιο image μάλλον δεν θα δουλεύει και θα πρέπει να αλλάξετε πρώτα twrp για να σας δουλέψει το παλιο image
    Ίσως αν έβγαινε αυτο απο τις ρομ τα πράγματα να ήταν πιο απλα, αλλά αυτο δεν το αποφασίζω Εγώ.
    η αν θα γινόταν ερώτηση κατα την αναβάθμιση αν θες να αναβαθμίσεις το twrp.
  • Την περασα και εγω στο 'αρχαιο' hongmi 1.
    Πολυ καλη, ειδικα στις φωτογραφιες που σερνοταν τωρα παει σφαιρα. Ενα bug που εχω ειναι στις επαφες, στην δεξια μπαρα που υπαρχει για τα ονοματα δεν ανταποκρινεται. Ενα αλλο , στο κεντρο ασφαλειας, στον ελεγχο δε τελειωνει ποτε. Αυτα απο εμενα.
  • Διαφήμιση
  • Στη επόμενη ROM 6.4.21 της Παρασκευής, κάντε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Μουσική για να σας εμφανίσει τα Ελληνικά όπως πχ αυτά που είναι στον κύκλο αλλά και όλα τα υπόλοιπα:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13172/

Ο/H giannisgoku έγραψε:

Την περασα και εγω στο 'αρχαιο' hongmi 1.
    Πολυ καλη, ειδικα στις φωτογραφιες που σερνοταν τωρα παει σφαιρα. Ενα bug που εχω ειναι στις επαφες, στην δεξια μπαρα που υπαρχει για τα ονοματα δεν ανταποκρινεται. Ενα αλλο , στο κεντρο ασφαλειας, στον ελεγχο δε τελειωνει ποτε. Αυτα απο εμενα.
    Κάνε καθαρισμό δεδομένων στις αντίστοιχες εφαρμογές (Επαφές, Κέντρο Ασφάλειας)
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H giannisgoku έγραψε:

Εχω κανει αλλα δεν αλλαξε τιποτα, ουτε στις επαφες ουτε στην ασφαλεια.
  • Ο/H giannisgoku έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H giannisgoku έγραψε:

Εχω κανει αλλα δεν αλλαξε τιποτα, ουτε στις επαφες ουτε στην ασφαλεια.
    Για τις Επαφές, μήπως εννοείς ότι δεν ανταποκρίνεται και δεν σε πηγαίνει στο αντίστοιχο γράμμα; Αν ναι, είναι γιατί δεν έχουμε βάλει στο Hongmi (ακόμα) Ελληνικό πληκτρολόγιο δεξιά στις Επαφές και εσύ μάλλον δεν έχεις Αγγλικά ονόματα και για αυτό η συμπεριφορά του "δείχνει" σαν bug.

Για την Ασφάλεια, κάτι δεν πάει καλά στο κινητό σου. Μόλις το ξαναδοκίμασα και τελειώνει γρήγορα (εξαρτάται και απο την κατάσταση του κινητού). Δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα SD και ξαναδοκίμασε μήπως κάτι δεν πάει καλά με αυτήν.
  • αψογη η ρομ παιδια!
    μπραβο!

ενα θεματακι μικρο στο viber...
    οταν εγραφε καποιος μηνυμα μου βγαζε κατω αριστερα οτι "πληκτρολογει"...
    τωρα δεν το λεει...
    πρεπει να κανω κατι?
  • Διαφήμιση
  • 1-2 φορές σταμάτησε να δουλεύει η αναγνώριση αποτυπώματος προσωρινά. Και τις δύο φορές παρατήρησα ότι είχε συμβεί όταν είχα κάποια ειδοποίηση από αναπάντητη ή από μήνυμα και πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό. Δεν δούλεψε. Το κακό όμως είναι ότι όταν εσκεμμένα το δοκίμασα με αναπάντητη, τότε δούλεψε, άρα μπορεί να μην φταίει η ειδοποίηση. Το προσωρινά το έγραψα γιατί, άνοιξα και έκλεισα με το Power την οθόνη και μετά η αναγνώριση δούλεψε. Σαν να έκλεισα προσωρινά το service του αποτυπώματος.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Αν όχι τότε είναι τυχαίο γεγονός.
    Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
    Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
    Amazfit Custom WatchFaces
  • Ο/H GnF έγραψε:

το κακό είναι με την ενσωμάτωση του twrp που αν πατε σε ποιο νέα και έχει πιο νεο twrp το παλιο image μάλλον δεν θα δουλεύει και θα πρέπει να αλλάξετε πρώτα twrp για να σας δουλέψει το παλιο image
    Δεν ισχύει κατ`ανάγκη αυτό

Εγώ με το καινούριο twrp έκανα restore backup του τέλη 2015 :D

Απλά είχε βγει ένα twrp που δεν δεχόταν παλιά backups...
  • Ο/H bzanios έγραψε:

1-2 φορές σταμάτησε να δουλεύει η αναγνώριση αποτυπώματος προσωρινά. Και τις δύο φορές παρατήρησα ότι είχε συμβεί όταν είχα κάποια ειδοποίηση από αναπάντητη ή από μήνυμα και πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό. Δεν δούλεψε. Το κακό όμως είναι ότι όταν εσκεμμένα το δοκίμασα με αναπάντητη, τότε δούλεψε, άρα μπορεί να μην φταίει η ειδοποίηση. Το προσωρινά το έγραψα γιατί, άνοιξα και έκλεισα με το Power την οθόνη και μετά η αναγνώριση δούλεψε. Σαν να έκλεισα προσωρινά το service του αποτυπώματος.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Αν όχι τότε είναι τυχαίο γεγονός.
    Και σε εμένα έχει συμβεί αρκετές φορές, όχι μόνο με τη συγκεκριμένη ρομ. Τρώει που και που τα κολλήματα του.
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H GnF έγραψε:

Δεν ισχύει κατ`ανάγκη αυτό

Εγώ με το καινούριο twrp έκανα restore backup του τέλη 2015 :D

Απλά είχε βγει ένα twrp που δεν δεχόταν παλιά backups...

Γιαυτό λέω το μάλλον. Δεν θα γινόταν όμως ποτέ αν δεν είχε ενσωματωθεί στην εγκατάσταση της ρομ και είχε μείνει ξεχωριστά όπως ήταν πριν. Τεσπα μικρό το κακό για εμένα μιας και μου είναι εύκολη η αλλαγή του, το κακό είναι απλά ότι μου βάζει περισσότερα βήματα, και με βάζει να έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή μαζί με κάθε backup και το twrp που το έχω πάρει.

Αν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να υπάρχει? Όχι.
    Αν θα μείνει έτσι? Πιθανό.
    Το γιατί δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Γλυτώνει ίσως στα παιδιά εδώ το ότι πλέων όλοι έχουν το τελευταίο πάντα; όπως και να έχει γίνονται τα πράγματα πιο περίπλοκα για το χρήστη.
  • Διαφήμιση
  • Καλησπερα απο μενα..Νεος στο φορουμ νεος και στην Xiaomi με το νεο μου MI4
    Καταρχας ενα μεγαλο μπραοβο στα παιδια που κανουν τις developer αναβαθμισεις..
    Χάρις την λεπτομερειες που δωσαν εβαλα ανετα μεσα στην νεα 6,4,14..
    Δεν εχω την εμπειρία απο προηγούμενες εκδοσεις για αυτο δεν μπορω να πω αν ειναι καλυτερη η οχι...
    Οσο μπορω ομως και βλεπω bugs εδω θα ειμαι για να τις αναφερω
    Με σεβασμο στο κοπο και στον χρονο των παιδιων εδω ..
    Κωστας
    Xiaοmι Mi4