[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση και από εμένα. Όλα καλά. Τώρα μένει να δούμε πως πάει. (Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη, με την οποία δεν είχα κανένα πρόβλημα).
Ερώτηση : Πριν κάποιες εκδόσεις είχαν ανακοινωθεί κάποιες προσθήκες στο Restart (Recovery mode κ.τ.λ.). Είναι υπό δοκιμή ή ακυρώθηκε το project;
-
Καλησπέρα! Μόλις τέλειωσε και στο δικό μου η εγκατασταση και περιμένουμε πως θα πάει.Ευχαριστούμε!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ωραία την πέρασα και εγω και βλέπω οι επιλογές στις φωτογραφίες είναι όλα στα ελληνικά. Λύθηκε και αυτό .
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Κάτι που μόλις ανακάλυψα. (Δεν το είχα προσέξει στις προηγούμενες).
Ενώ στον File Explorer όταν πας στα κρυφά αρχεία σου ζητάει, αν έχεις περάσει, το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώσει. Στο άλμπουμ όμως για το ίδιο πράγμα σου ζητάει γράφημα και όχι δακτυλικό. -
εκανα backup λοιπον οταν ειχα κιτ κατ στο redmi 2 εκδοση 2ραμ αλλά το HM2014811.εβαλα λοιπον την νεα ραμ και πηγα να τρεξω το backup απο twrp και δεν μου εμφανιζει το backup αρχειο στην sd, ενω στο pc αν συνδεσω το κινητο, μου το εμφανιζει κανονικα.anyway... πληροφορηθηκα λοιπον απο τον φιλο @gkalen , τον οποιο και εμπιστευομαι καιρο τωρα, οτι παιζει να μην το βλεπει γιατι αλλαξε το κιτ κατ και εγινε lollipop...επισης οταν ανοιγω το κινητο με το lollipop και πηγαινω στο album μου εμφανιζει κανα δυο φωτογραφιες και μετα αρχιζει να ανεβαινει το νουμερο τους και τελικα φτανει σε οσες ειχα.ε λεω κατι παιζει, ας βαλω παλι την gtv 6.3.24. την εβαλα λοιπον σε ζιπ στην sd, πηγα twrp, wipe Κλπ και μετα πηγα να κανω install την παλια ρομ που ειχα και ημουν ευχαριστημενος,αφου ξεκινησε λοιπον το Install μου βγαζει κατι γραμματα κοκκινα και μου λεει οτι η ρομ ειναι για HM2014811 ενω εγω εχω wt88047.οποτε σκεφτηκα οτι με το νεο twrp που μπηκε με το νεο ρομ , σαν να αλλαξε η ονομασια του κινητου.πιο πριν ειχα την εκδοση 3.0.0-0 ενω τωρα αλλαξε....καμια βοηθεια; θελω να περασω την παλια ρομ, για να δω αν τρεξει το backup που ειχα κανει στην sd...αν τρεξει παει να πει οτι με το lollipop κατι παιζει με την sd και θα πρεπει να την κανω format Κλπ και θελω να το αποφυγω...εαν δε διαβαζει και με την παλια ρομ τοτε κατι εχει η καρτα και δε το γλυτωνω το format μετα
-
Ο/H pangio2 έγραψε:
Καλησπέρα
Σε ΜΙ4 LTE. Στο άλμπουμ η επιλογή διαγραφής πολλών φωτογραφιών δεν εμφανίζεται αν γίνει επιλογή μεσαία γραμματοσειρα.
Τρώνε πολύ χώρο οι επεξηγήσεις και κρύβεται χωρίς να υπάρχει τουλάχιστον κύλιση. Εμφανίζεται στο Μ και στο S
Θα διορθωθούν στην επόμενη ROM
-
-
-
Πήγα να περάσω και στο ρυζάκι αλλά δεν μπαίνει καν στην recovery Εχει την προηγούμενη 6.4.14. Και με την χρήση των μπουτόν δεν μπαίνει. Ανοίγει σβήνει το λογότυπο mi. Βγάζω μπαταρία και κάνω εκκίνηση.Καμιά ιδέα πως θα συνεχίσω!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα