[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Μιλάμε για τα wt86047 ( HM2014813 ) και wt88047 ( HM2014811 ) , Redmi2 και Redmi2TD ..
Kαι έχουν πρόβλημα ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Μιλάμε για τα wt86047 ( HM2014813 ) και wt88047 ( HM2014811 ) , Redmi2 και Redmi2TD ..
Kαι έχουν πρόβλημα ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sorry είχα την εντύπωση ότι είχα διαβάσει ότι ο φίλος μιλούσε για το mi4c , στο tapatalk δεν φαίνεται η συσκευή. Άτιμα γεράματα ότι θέλω βλέπω
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορεί να έχεις δίκιο για το ένα quote , ίσως έβαλα λάθος quote ..
Το πρόβλημα είναι στα Redmi2 και ίσως και σε κάποιες άλλες συσκευές .
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H vardeos έγραψε:
Ο/H vardeos έγραψε:
Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD.
Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί
μένει κολλημένο το ενεργοποίηση.
Υπαρχει καποια λυσει;
Ο/H panoseco έγραψε:
εκανα εγκατασταση την developer rom Version: 6.4.21 απο xiaomi.eu (προσοχη οχι την ελληνικη) στο mi4c που εχω. την εκανα με τον τροπο του fastboot και υστερα εκανα και wipe cache & dalvic.
προσοχη! μετα απο την εγκατασταση εκανα USB Debugging -> off οπως συνηθιζω.
ολα καλα ειναι με αυτην την ρομ (καλυτερη καταναλωση μπαταριας απο την 6.4.14) αλλα εχω ενα προβλημα.
οταν παω settings -> additional settings μετα μου εμφανιζει ασπρη οθονη κ το κινητο μετα απο 2 με 4 δευτερολεπτα με πεταει στην αρχικη σελιδα.
εκανα reboot, power off, ξαναεκανα εγκατασταση τησ ιδιας ρομ by eu με το updater app αυτην τη φορα γιατι πλεον δεν μπορω να ενεργοποιησω το USB Debugging αφου δεν με ανοιγει πλεον τα additional settings για να παω developer settings, ΑΛΛΑ και παλι τιποτα.
εχετε να με προτεινετε κατι παιδια?
να κανω μηπως εγκατασταση την ελληνικη ρομ 6.4.21 με το updater app ή να περιμενω την νεα εκδοση απο μεγαλη πεμπτη κ μετα?
Υπάρχει πρόβλημα στο τελευταίο update για το wt86047 ( HM2014813 ) , με τις ρυθμίσεις , όπως το αναφέρετε ήδη ...
Αν θέλετε το ρομ να δουλεύει σωστά σε όλα του , θα πάτε εδώ και θα κατεβάσετε το τελευταίο μου ρομ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…2TD-THUNDER-MiUi7-6-4-21/
Σ'αυτο το ρομ δουλεύουν όλα κανονικά χωρίς πρόβληματα συν τα extra του ..
Διαβάστε και την περιγραφή αν θέλετε και προχωρήστε σε φλασαρισμα ..
Ρυθμίσεις και όλα θα δουλεύουν κανονικά ...
Ελπίζω ότι θα το πάρουν χαμπαρι και θα το φτιάξουν στα επόμενα updates.
Στο δικό μου ρομ θα δουλευουν πάντως ...
@MIUI_ART
Ξεχνά το , δε δουλεύουν οι ρυθμίσεις σε κανένα ρομ ...
Στο δικό μου τις εφτιαξα
Screenshots για να σας αποδείξω ότι δουλεύουν...
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H vardeos έγραψε:
Ο/H vardeos έγραψε:
Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD.
Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί
μένει κολλημένο το ενεργοποίηση
Ο/H panoseco έγραψε:
εκανα εγκατασταση την developer rom Version: 6.4.21 απο xiaomi.eu (προσοχη οχι την ελληνικη) στο mi4c που εχω. την εκανα με τον τροπο του fastboot και υστερα εκανα και wipe cache & dalvic.
προσοχη! μετα απο την εγκατασταση εκανα USB Debugging -> off οπως συνηθιζω.
ολα καλα ειναι με αυτην την ρομ (καλυτερη καταναλωση μπαταριας απο την 6.4.14) αλλα εχω ενα προβλημα.
οταν παω settings -> additional settings μετα μου εμφανιζει ασπρη οθονη κ το κινητο μετα απο 2 με 4 δευτερολεπτα με πεταει στην αρχικη σελιδα.
εκανα reboot, power off, ξαναεκανα εγκατασταση τησ ιδιας ρομ by eu με το updater app αυτην τη φορα γιατι πλεον δεν μπορω να ενεργοποιησω το USB Debugging αφου δεν με ανοιγει πλεον τα additional settings για να παω developer settings, ΑΛΛΑ και παλι τιποτα.
εχετε να με προτεινετε κατι παιδια?
να κανω μηπως εγκατασταση την ελληνικη ρομ 6.4.21 με το updater app ή να περιμενω την νεα εκδοση απο μεγαλη πεμπτη κ μετα?
Υπάρχει πρόβλημα στο τελευταίο update για το wt86047 ( HM2014813 ) , με τις ρυθμίσεις , όπως το αναφέρετε ήδη ...
Αν θέλετε το ρομ να δουλεύει σωστά σε όλα του , θα πάτε εδώ και θα κατεβάσετε το τελευταίο μου ρομ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…2TD-THUNDER-MiUi7-6-4-21/
Σ'αυτο το ρομ δουλεύουν όλα κανονικά χωρίς πρόβληματα συν τα extra του ..
Διαβάστε και την περιγραφή αν θέλετε και προχωρήστε σε φλασαρισμα ..
Ρυθμίσεις και όλα θα δουλεύουν κανονικά ...
Ελπίζω ότι θα το πάρουν χαμπαρι και θα το φτιάξουν στα επόμενα updates.
Στο δικό μου ρομ θα δουλευουν πάντως ...
@MIUI_ART
Ξεχνά το , δε δουλεύουν οι ρυθμίσεις σε κανένα ρομ ...
Στο δικό μου τις εφτιαξα
Screenshots για να σας αποδείξω ότι δουλεύουν...
-
-
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ QUOTES ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ
-
-
Ο/H freekafe έγραψε:
Ωραία , ποια version φοράς ??
Την 6.4.21 ??
Μπήκες στις πρόσθετες ρυθμίσεις ??
Την 6.4.21 έχω ναι μια χαρά μπαίνει στις προσθετες ρυθμίσεις.
-
-
Πέρασα το πρωί την ρομ, πολύ καλή αλλά το battery drain εφιάλτης.. Πριν βγάλω συμπεράσματα σκέφτηκα να ξαναπερασω την ρομ και να κάνω factory reset, για ένα fresh start ..
Μετά από αυτό.. Ή μπαταρία μέσα σε 1 ώρα , 19 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα δεν είχε χασει ούτε 1%!! Αν θέλετε βάζω και σκρινσοτ .. Έτρεξα και το antutu και έβγαλε 52.000 ( πριν μου έβγαζε 48.000)
Εξαιρετικη δουλειά.. Μπράβο.. Τώρα με τις μεταφράσεις δεν ξέρω τι γίνεται το χω πάντα στα αγγλικά γιατί με βολευει..
Για όσους δεν δείχνει συσκευή.. Είμαι από redmi note 2
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα