Καλέ, δεν θεώρησε κανείς ότι είσαι βλάκας!! Δεν θα ήταν νορμάλ να ψιλιαστείς ότι το αρχείο που σου έβγαλε το .tar αρχείο είναι και αυτό συμπιεσμένο. Εγώ το έχω κάνει 150φόρες γιαυτό και το ξέρω! Αν είχες μετονομάσει το αρχείο .tar σε .tgz θα είχε ξεζιπάρει αμέσως τον φάκελο αλλά αυτά λογικό είναι να μην τα ξέρεις!
Κοιταξε,σε ευχαριστω πολύ.Δεν είμαι τοσο βλακας οσο φαινομαι στον γραπτο λογο αλλα δεν εχω συναντησει τετοιο αρχειο.Νομιζα ότι απλα το ξεζιπαρω στον C
alani, κι εγώ την πρώτη φορά την πάτησα, μερικές φορές θέλει δύο φορές extract, μία το zip και μία το αρχείο που βγάζει μετά και συνήθως είναι με άσπρο εικονίδιο
Για μεγαλύτερη ασφάλεια ως προς το αποτέλεσμα, να θυμίσω ότι όταν το συμπιεσμένο αρχείο της (fastboot) rom που κατεβάσαμε έχει επέκταση .tar, την αλλαζουμε (μετονομάζουμε) πρώτα σε .tgz και μετά αποσυμπιέζουμε π.χ. με το winrar, ώστε να πάρουμε κατευθείαν τα αρχεία αποσυμπιεσμένα.
Θέλω να πω το εξής:
Έκανα σχεδόν όλες τις διαδικασίες αλλαγής ΡΟΜ από οποιαδήποτε κατάσταση καμιά 15αρια φορές και ξεbrickαρα 2 τηλέφωνα, έχοντας ΜΟΝΟ στοιχειώδεις γνώσεις, ακολουθώντας πιστά τους οδηγούς και χωρίς να χρειαστεί να κάνω καμία απολύτως παρέμβαση.
Όλοι οι οδηγοί είναι ακριβέστατοι, σε βαθμό "ματάκια δεν έχω" (καμία σχέση με τους αντίστοιχους του εξωτερικού) και γι'αυτό
τα όλα τα παιδιά αξίζουν 1000 Μπράβο και Ευχαριστώ!