Μπες σε teamviewer και στείλε μου inbox.. θα με τρέλλάνεις εσυ.
Πέτυχε!! Ξύπνησε το τηλέφωνο έκανε την εγκατάσταση κομπλέ και τώρα πρέπει να φτιάξω τις ρυθμίσεις μου. Πόσα ευχαριστώ χρωστάω ?:P και βασικά από που είσαι να κεράσω καφέ ?
Παρέλαβα το κινητό και κοίταξα αν ο bootloader είναι κλειδωμένος που δεν είναι. Έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα συνεπώς ξέρω ότι πρέπει να αναιρέσω τις κουταμάρες του καταστήματος (banggood)
Να αναφέρω για να μην σαν τρώω το χρόνο ότι είμαι σε Win 10 x64, disable digital sign driver test και τρέχω πάντα σε admin.
έχω καταφέρει να βλέπω την συσκευή στον device manager όπως αναφέρουν. Είχα αρκετά προβλήματα με το θέμα, καθώς δεν έβλεπε την συσκευή με το γνωστό "usb device not recognized". Τελικά έκανα login με τον πραγματικό admin, και ενώ το android os έχει φορτώσει με (developer+usb debugging is enabled) έκανα reboot σε edl (adb devices, adb reboot edl) και το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει.
Κατέβασα δυο global version και τις έκανα αποσυμπίεση στο root C:\
[list]
και μέσα από το miflash διαλέγω clean all και flash_all.bat αλλά δεν προχωράει. Το log file λέει
Source Code
[0.02 COM3]:[COM3]:start flash.[2.02 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status![4.53 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status![7.03 COM3]:try to reset status.[7.04 COM3]:Switch mode back[7.04 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status![7.05 COM3]:Object reference not set to an instance of an object.
Να αναφέρω επίσης ότι αν προσπαθήσω να μπω σε recovery, το μόνο που βλέπω είναι ένα σαν σκίτσο/περίγραμμα του κινητού που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει αν το καλώδιο είναι συνδεδεμένο. Αυτό ανεξάρτητα με το αν μπήκα με reboot recovery ή Vol+ +Power
μετά απο μελέτη οδηγιών κατάφερα να βγάλω την μαιμού 7.3.6.0.0 και να βάλω την China Developer(V6.4.1.4), που έγινε εγκατάσταση κανονικότατα και μου έκανε update σε ΜΙΘΙ 8.6.8.18 beta.Τώρα πως βάζω την ελληνική να μην εχω και τις κινέζικες εφαρμογές?? την εχω ξεκλειδώσει ήδη...
κατεβάζεις την ελληνική 8 απο -->εδώ<--
την βάζεις χύμα μέσα στο κινητό χωρίς unzip όπως θα την κατεβάσεις
και ακολουθείς τα βήματα όπως περιγράφονται -->εδώ<--