@Neszus απο οτι φαινεται έχει γινει μαντάρα ... θα καταφέρεις να το ανοίξεις και να χρησιμοποιήσεις τα Test points για να το βάλεις σε edl (9008) και να το φλασάρεις με MiFlash??
Το μόνο το οποίο κάνει είναι να αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι όταν το βάζω να συνδεθεί στο PC και μου το εμφανίζει ως 900Ε.
Διάβασα μια παρόμοια περίπτωση προχθές αν θυμάμαι καλά. Ο @geoanto555 έχει εμπειρία από ίδιο πρόβλημα, έχει επαναφέρει κινητό... Ελπίζω να βρείτε άκρη.
@geoanto555 αυτά είναι τα test points που αναφέρει ο @Bodai;
Υπάρχει κάποιος καλός οδηγός για να το κάνω; Είναι αυτό με το τσιμπιδάκι που έλεγε κάπου αλλού;
Και πόσο άμπαλος πρέπει να είμαι για να μην το δω ξανά ποτέ να ανοίγει;
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις, ειλικρινά
Please, help, νοιώθω σαν τον Τομ Χανκς στον Ναυαγό χωρίς την μπάλα του
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έμαθες με τον άσχημο τρόπο ότι η διαδικασία φλας κλπ του κινητού δεν είναι ένα αστείο πράγμα, δυστυχώς. Το λέμε σε όλους να είναι πολύ προσεκτικοί και να ολοκληρώνουν τους οδηγούς στην ώρα τους χωρίς να παρεκκλίνουν καθόλου. Το πρώτο μεγάλο λάθος που έκανες ήταν ότι δεν τσέκαρες τον bootloader και πήγες απευθείας στην edl λύση που είναι και η πιο επικίνδυνη! Από το μαγαζί που το πήρες το πιθανότερο ήταν ότι ήρθε ξεκλείδωτο οπότε θα μπορούσες με έναν απλό και ακίνδυνο οδηγό να είχες ξεμπερδέψει σε 3λεπτά.
Δεν θα μείνουμε εδώ όμως. Η ζημιά έγινε καλώς η κακώς και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω για να επαναφέρουμε το κινητό. Με αυτά που περιγράφεις και μιας και δεν έχω και το κινητό στα χέρια μου για να το έβλεπα και γω το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να προχωρήσεις με την λύση του testpoint για να γυρίσει το κινητό σε edl 9008 port και να μπορέσεις εκ νέου να φλασάρεις. Προσωπικά θα σου προτείνω να κατεβάσεις την ρομ που δίνω κάτω κάτω στο ποστ 7.5.2.0 και να χρησιμοποιήσεις το MiFlash Tool 2015.10! Φαντάζομαι ότι απενεργοποίηση υπογραφών κλπ έχεις κάνει και το miflash και mipc suite τα έκανες εγκατάσταση μετά την απενεργοποίηση! Από κει και πέρα αφού τα παραπάνω είναι κομπλέ προχωράς στο παρακάτω θέμα:
και κατεβαίνεις κάτω κάτω για να βρεις τον Δύσκολος Οδηγός και το Video για το συγκεκριμένο οδηγό που βοηθάει πολύ
Μελέτησέ τα πολύ καλά και μπες στον κόπο να επαναφέρεις το κινητό σου γιατί είναι κρίμα! ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Μεγάλη προσοχή στις αποσυνδέσεις των βυσμάτων μην σπάσεις τίποτα!! Μην αγχώνεσαι για το πως θα τα καταφέρεις μιας και ο οδηγός αυτός έχει γίνει από πάνω από 30-40 άτομα με επιτυχία και έχουν ζωντανέψει τα κινητά τους!!
@geoanto555 Ναι, για το Kenzo, έχω και το MiPad-2 από πιο παλιά και έμεινε. Τόσο καινούριο είναι που ούτε πρόλαβα να το αλλάξω.
@lallasgr έχεις απόλυτο δίκιο. Και η αλήθεια είναι ότι πήγα με λίγο πιο χαλαρή διάθεση γιατί είχα περάσει custom ROMs σε άλλες συσκευές δίχως πρόβλημα. Τους οδηγούς τους διάβαζα εδώ και εβδομάδες, αλλά αυτό για τον bootloader ότι μπορεί και να ερχόταν ξεκλείδωτο δεν το πέτυχα και δεν το πίστεψα κιόλας ότι παίζει να συμβεί, δυστυχώς. Βλέπω τώρα τον οδηγό που έχεις στην υπογραφή σου και καταλαβαίνω το noob του πράγματος.
Όλα τα υπόλοιπα τα έχω κάνει όπως ήταν ακριβώς μέσα στον οδηγό, σε test mode κτλ. Είμαι πολύ κοκαρισμένος και το αγάπησα πολύ από την πρώτη στιγμή για να το αφήσω έτσι, πλένω τα χέρια μου με scrub και θα πάω σε χειρουργείο εντός της ώρας.
Μερικές ερωτήσεις μαζεμένες:
1) Επειδή έχω βάλει όσα MiFlash Tools υπάρχουν, τι θα ήταν καλύτερο; Να τα απεγκαταστήσω όλα και να εγκαταστήσω ξανά αυτό που μου έγραψες (θα βγουν έτσι και οι drivers για να μπουν αυτοί που θέλουμε;) ή καλύτερα να πάω σε έναν "παρθένο" υπολογιστή;
2) Κάτω κάτω στο post λες για τα links για το 7.5.2.0 (developer ή stable;) και του συγκεκριμένου flash tool; Είμαι μάλλον πολύ χαωμένος και δεν τα βλέπω, μην πάω και κατεβάσω ό,τι κατεβάσει η κούτρα μου (άμα καείς στον χυλό που λέμε)
3) Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;
Ευχαριστώ για την όλη προθυμία, παρά το γεγονός ότι είμαι newbie. I'll keep you posted μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα
καλησπερα θελω να ζητησω απο μαμα xiaomi unlock bootloader καποια στιγμη καπου ειχε παρει το ματι μου τη ακριβως πρεπει να γραψουμε για να μας δωση τον σχετικο κωδικο και επιδη δεν ειναι και καλυτερα τα αγγλικα μου αν μπορει να βοηθειση καποιος θα ειμαι ευγνωμων
καλησπερα θελω να ζητησω απο μαμα xiaomi unlock bootloader καποια στιγμη καπου ειχε παρει το ματι μου τη ακριβως πρεπει να γραψουμε για να μας δωση τον σχετικο κωδικο και επιδη δεν ειναι και καλυτερα τα αγγλικα μου αν μπορει να βοηθειση καποιος θα ειμαι ευγνωμων
εγώ είχα γράψει εκει που έλεγε αιτιολογία ένα ξερό
"My phone comes with unofficial rom"
Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα διαβάζει κάποιος. Απλά κάποιο bot δίνει τα permissions και στέλνει τα μηνύματα μετά από 2 ημέρες.
Εγώ έγραψα " Because I can...."
Δε νομίζω να διαβάζουν την αιτιολόγηση του κάθε χρήστη....