Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H xristina1984 έγραψε:

Υ.γ. Επειδή συνεχίζω να πιστεύω πως είμαι νοητικά πολύ πίσω αλλά και επειδή για να κατανοήσω κάτι πρέπει να γνωρίζω τί είναι αυτό που κάνω και όχι να εφαρμόζω απλά ένα tutorial καλό θα ήταν να υπήρχε ένα νήμα - λεξιλόγιο του τί κάνει κάθε προγραμματάκι που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του οδηγού. Παράδειγμα τι είναι το adb και πού χρησιμεύει. Τότε και εφόσον κατανοούσα όλη τη διαδικασία σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως τώρα , θα μπορούσα να ξαλαφρώσω και του διαχειριστές - σωτήρες. Εύχομαι να δημιουργηθεί αυτό το "Λεξιλόγιο" και δηλώνω παρόν να συνδράμω στη δημιουργία του με όποιον τρόπο θα χρειαστεί.
      Το δουλεύουμε και αυτό, ήδη έχουν προστεθεί μερικά στοιχεία :)
    • Ο/H xristina1984 έγραψε:

Υ.γ. Επειδή συνεχίζω να πιστεύω πως είμαι νοητικά πολύ πίσω αλλά και επειδή για να κατανοήσω κάτι πρέπει να γνωρίζω τί είναι αυτό που κάνω και όχι να εφαρμόζω απλά ένα tutorial καλό θα ήταν να υπήρχε ένα νήμα - λεξιλόγιο του τί κάνει κάθε προγραμματάκι που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του οδηγού. Παράδειγμα τι είναι το adb και πού χρησιμεύει. Τότε και εφόσον κατανοούσα όλη τη διαδικασία σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως τώρα , θα μπορούσα να ξαλαφρώσω και του διαχειριστές - σωτήρες. Εύχομαι να δημιουργηθεί αυτό το "Λεξιλόγιο" και δηλώνω παρόν να συνδράμω στη δημιουργία του με όποιον τρόπο θα χρειαστεί.
      Το Λεξικο υπάρχει και συνεχώς εμπλουτίζεται και με την βοήθεια του @NasDriver τις τελευταίες μέρες.
      Αν δεις η λέξη που έγραψες "adb" έγινε αυτόματα μπλε (λινκ). Πάτα πάνω της και θα δεις..... ;)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Καλησπέρα ως νέος και εγώ εδώ πέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ακολούθησα κανονικά τον οδηγό και όλα έδειξαν να λειτουργούν κανονικά, απλα το πρόβλημα ειναι οταν άνοιξα το τηλέφωνο μου δε μου αναγνωρίζει κάποιο w-lan δίκτυο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνδεθώ στο mi acc για να περάσω εκ νέου μια ελληνική rom. Εαν εχει συμβεί σε καποιον άλλο η έχει καποιος μία απάντηση θα με βοηθούσε πολύ μιας και δεν έχω γνώση επι του θέματος όντας νεος κατοχος xiaomi(redmi note3 pro).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H TomTks έγραψε:

Εαν εχει συμβεί σε καποιον
      Κράτα το κουμπί να κλείσει και ξανα άνοιξε το.. λογικά θα στρώσει.

• Το έκανα αλλα τίποτα. Αμα πάω να ανοίξω την επιλογή w-lan το βγάζει σαν ανενεργό (γρι) και άμα βγω απο την επιλογή τότε που το δείχνει (off) αμα παω να το ενεργοποιήσω ξανα τα ίδια. Προσπάθησα να ανοίξω και τα δεδομένα(data) μέσω sim αλλά δεν εχει καν σημα η κάρτα. Δε ξέρω τι μπορει να κάνω λάθος ειναι η αλήθεια.
    • Ο/H TomTks έγραψε:

Δε ξέρω τι μπορει να κάνω λάθος ειναι η αλήθεια.
      Μπορεί να έκατσε κάτι λάθος στο flash... Μήπως να κατεβάσεις άλλη ρομ; Ποια έβαλες;

• Μου το είχε κάνει και εμένα το hennessy μετά από αναβάθμιση αλλά έστρωσε μετά από κάνα δυό επανεκκινήσεις !

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • China Developer(V6.4.1.4) Θα του κάνω 2-3 ακομα επανεκκινήσεις μηπως και. Αλλιώς να προσπαθήσω να κάνω ξανά τη διαδικασία;
      στο MIUI μου γράφει: MIUI 7 6.5.12/BETA
    • Μπορείς να κατεβάσεις πάλι την ίδια και πέρασε την από πάνω ή μία άλλη όπως σου λέει και o @geoanto555 μπορεί όντως να μην έκατσε κάτι καλά

• καλησπερα! εχω παρει εδω και 6 μηνες το redmi note 3 και εχει την εκδοση MIUI 7.9 stable... δεν με αφηνει να κανω update με τον απλο τροπο... οπου κατεβαζεις την rom, την ριχνεις χυμα μεσα στο κινητο και απο το system update πατωντας τις 3 τελείες μεσω του choose update package. εαν κανω τον παραπανω οδηγο και βαλω την εκδοση China Developer(V6.4.1.4) οπου λεει ο οδηγος οτι μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader... θα χρειαστει να κανω αιτηση ή περνωντας την συγκεκριμενη εκδοση θα ειμαι οκ ωστε να περασω μετα με τον ευκολο τροπο (chose update package) την εκδοση Version: V8.0.2.0.LHOMIDG (MIUI8) ????
    • Αίτηση να κάνεις ούτος ή άλλως .

• Διαφήμιση
    • Ο/H sokin έγραψε:

Ξεκαθάρισε αρχικά ποιο κινητό έχεις και βάλτο και στο προφίλ σου...
      Το note 3 είναι άλλο και οι ρομ που βάζεις είναι για το note 3 pro..
      Δεν μπορείς να βάλεις μέσα από την Κινέζικη την global που θες.