Όλα καλά με το φλασαρισμα αλλά στο region μου βγάζει μόνο Κίνα αλλά έχει Ελληνικά σαν γλώσσα και η ημερομηνία είναι η σωστή και η ώρα. Τι γίνετε ; το αφήνω όπως είναι η του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση, η συσκευή του φίλου μου έχει brickάρει εξαιτίας ότι περασαμε Global Dev αλλά ακολουθώντας άλλον "παρόμοιο" οδηγό αλλά φυσικά δεν γνωρίζαμε πως θα πάθαινε brick η συσκευή. Τώρα το μόνο που κάνει έιναι όταν συνδέουμε τη συσκευή, αναβοσβήνει το λαμπάκι με κόκκινο χρώμα αλλά στη αρχική δημοσίευση που παραθέτω παραπάνω για να ανοίξουμε τη συσκευη σε fastboot mode, δεν κάνει καμία ενέργεια... ακόμη και όταν συνδέουμε με υπολογιστή, δείχνει μόνο το Qualcomm HS USB diagnistic 900E και αυτό μόνο. Βγάλαμε το καπάκι από πίσω και αποσυνδέσαμε την μπαταρία και μετα το καλώδιο που είναι από την δεξιά πλευρά της πλακέτας πάνω από την μπαταρία που είναι (ένας οδηγός για το πως να κάνουμε unbrick τη συσκευη και να αναγνωρίσει ο υπολογιστης σαν Qcomm QBLoader 9008 (το συγκεκριμένο πού όταν το συνδέεις σε edl το δείχνει στο device manager). Μπορεί καποιος να βοηθήσει;;
Όποτε θέλεις..... Μπορείς να κάνεις και ένα καλώδιο για να μην το ανοίξεις..
Όταν φτιάξω το καλώδιο συνδέω το καλώδιο στον υπολογιστή και το κινητό και μετά ακουμπάω τα προεξέχων καλώδια για πόσα δευτερόλεπτα; μια μικρή βοήθεια θα ήθελα σε αυτό το θέμα...