Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά .Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε και την βοήθεια που προσφέρετε !
Θέλω να βάλω την Ελληνική ρομ και πέρασα κανονικά την official China Developer(V6.4.1.4) και έστειλα άιτημα στην εταιρεία για να μου δώσει την άδεια για ξεκλείδωμα .Επειδή αυτό μπορεί να πάρει μέρες λέω να περάσω την Global Stable (V7.1.8.0) και να περιμένω το μηνυμα να σκάσει και να το ξαναλλάξω σε China Developer(V6.4.1.4)κτλ ... Γίνεται ή πρέπει να παραμείνω με την China Developer μεχρι να λάβω το μήνυμα ;Ευχαριστώ .
Όλα γίνοται αλλά καλύτερα περίμενε.. Συνήθως παίρνεις άδεια μέσα σε 1-2 μέρες.
Thanks αλλά έκανα την πατάτα και έβαλα την Global Stable αλλα ρε παιδιά Ελληνικά δεν έχει μέσα .Πρέπει να το δώσω άμμεσα στη γυναίκα μου και δεν έχει Ελληνικά .Θα με φάει η γκρίνια !!!
Υπάρχει καμία rom για το redmi note 3 prokenzoπου να εμπεριέχει Ελληνικά και να μην χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader για να την περάσω ;
Ευχαριστω πολυ!
Η 7.1.8.0 global Stable δεν έχει Ελληνικά, αναβάθμισε μέσα από το σύστημα στην τελευταία που έχει Ελληνικά και ξεκλειδώνεις με αυτήν όταν πάρεις έγκριση ή εάν φας πόρτα το γυρίζεις σε global dev που ξεκλειδώνει σίγουρα, Όλα από τον updater. Ποιός σου είπε ότι ξεκλειδώνει μόνο η China dev;